Anmeldelser af Sextantio Le Grotte della Civita

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sextantio Le Grotte della Civita

Læs personlige anmeldelser af Sextantio Le Grotte della Civita som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sextantio Le Grotte della Civita. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Udsøgt hotel med et enestående personale

Ved ikke helt om det er nok at beskrive hotellet med ord, fordi det er absolut en oplevelse, som jeg ikke kommer til at glemme. Da værten bad os om at træde ind på værelset.. wow, der var tændt stearinlys som gav en fin atmosfære, og det var pludselig som at være i en helt anden verden. Det var så fantastisk, at det varmede mit hjerte. Og frokosten! Absolut fantastisk. Et fantastisk ophold, og jeg vil til hver en tid anbefale andre at blive nogen dage og opdage denne specielle by.

Matera som feriedestination

Mit tip er: Brug en lokalguide og ha' gode sko med. Lyt så og vær' til stede i øjeblikket. Det skal opleves, så du kan lave dine egne indtryk.

Sextantio Le Grotte della Civita
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Sextantio Le Grotte della Civita
Superior Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map