Anmeldelser af Locanda di San Martino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Locanda di San Martino

Læs personlige anmeldelser af Locanda di San Martino som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda di San Martino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Pia og familien fra Kolding boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 16. til d. 19. juli 2011. Inden da hvde de været en nat på Amalfikysten og en uge i Apulien. Derefter fortsat de deres tur mod Napoli.

Vi havde en rigtig fin tur med masser af autentiske oplevelser og søde mennesker i SydItalien.
Vi synes dog, der var alt for langt at køre for at komme til Amalfikysten blot for at overnatte een gang; der ville vi meget hellere ha' kørt en lille times tid mod den endelige distination i Øst og så overnattet et hyggeligt sted der.

Trullien var bare så hyggelig og swimmingpoolen skøn og vi nød det meget. Dejligt med en grill og grøntsager i haven; det blev til nogle gode grillaftener.

I Matera oplevede vi noget helt andet og det var fantastisk. Dejligt hotel; blot lidt ærgeligt at ungerne ikke måtte benytte poolen og hele wellnessområdet!! Havde vi vidst det, havde vi ikke boet der! Vi fik dog alligevel lov til at benytte poolen og det var da også noget peberet! Vi troede, det var inkluderet i prisen ....... 80 kr for en svømmetur pr gang er dyrere end i DK!!!

Napoli var for vild! Hold da fest for et leben! Fantastisk lejlighed at bo i; dog var badeværelset uhumsk og det var et under, vi fik et bad, for der kom knap vand ud af bruseren ........ Vi ville rigtigt gerne ha spist på stedet, som I havde anbefalet, men værten virkede så mut, at vi ikke ville spørge. Vi fik dog dejlig mad ude i byen, fantastiske pizzaer!

Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi håber, vi kommer igen. Tak for jeres gode service undervejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
John og rejsefælle fra Måløv boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 1. til d. 8. september 2010, på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 8. til d. 10. september 2010, på Locanda di San Martino i Matera fra d. 10. til d. 11. september 2010, på Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 13. september 2010 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 13. til d. 14. september 2010.

Indledningsvis vil vi gerne rose jeres bureau for en særdeles god og professionel behandling på alle måder.
Og en ting er hvordan ting omtales i salgsmatriale, noget andet er virkeligheden. Men igen må vi sige, at de steder vi havde booket fuldt og helt levede op til de beskrivelser, som I havde givet, og det er virkelig en god ting.

Om de enkelte steder vil vi gerne sige om vores oplevelser:

Matera er en HELT fantastisk by. Man føler sig hensat til en by midt i den syriske ørken og det er virkelig en oplevelse, som man skal tage, når man er i syditalien. Alt andet vil være en mangel på oplevelser. Byen er et virvar af små trange gader og det må virkelig anbefales at få et godt kort over byen - ellers kan man nemt fare vild.

Hotellet er yderst spændende. Man bor faktisk i en klippehule uden vinduer - men alt er top moderne og der er faktisk spa i badekarret på værelset. OG så har hotellet også wellness. Der er en pool, hvor man faktisk svømmer ind i en grotte. En stor oplevelse og det kostede faktisk kun 5 euro pp.

Tilkørslen til hotellet er dog noget af en prøvelse. Der findes faktisk kun EEN vej derind (den er beskrevet af In-Italia) - Den skal følges 100 pct ellers går det galt. Man kan IKKE stole på sin GPS i den by. Den vil ha een til at køre på gågader o.s.v. Så rådet er at lade GPS´en finde den yderste vej i rutevejledningen fra In-Italia og så bruge den resten af vejen. Når man så finder hotellet så kan man ikke parkere der. De kan anvise en p-plads, men den ligger faktisk ret langt væk. Til gengæld har de en "valet-sevice". D.v.s. man giver hotellet bilnøglen, så parkerer de bilen i en garage et sted og kommer med den igen, når man skal bruge den. Det koster naturligvis. For et døgn gav vi 15 euro, men det var givet godt ud.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lisbeth og mand fra Fredericia boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 15. til d. 17. august 2010.

Igen super hotel med nyåbnet svimmingpool ( til 5 euro ) - super betjening og et virkeligt interessant sted, som er anbefalelsesværdigt for folk i gode travesko. Gangbesværede vil nok få problemer med at komme rundt i gaderne. Hvis man kører i bil til hotellet, som ligger i hjertet af den gamle bydel, er det af meget smalle gader, og i højsæsonen der det ikke nemt at finde et sted at parkere. Hotellet anbefaler parkering i et P hus lige udenfor den gamle bydel - det koster 5 euro /dgn og hvis man ikke har for megen bagage med,kan man let gå derfra og til hotellet - det tager ca 10 min.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Ry boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 13. til d. 14. oktober 2009.

Vi har været fuldt ud tilfredse med Locanda di San Martino i Matera.

Locanda di San Martino er helt vidunderlig. Her havde vi kun en enkelt overnatning, fordi vi havde måttet bruge tre i Alberobello. Og det var for lidt. Vi havde et superior-værelse, stort, lyst og rummeligt.Og opvarmet :-)

Matera er en fantastisk by. Vi kunne vandre rundt i den i timevis. Vi havde lidt svært ved at finde en restaurant, for det meste var lukket ned på denne tid af året. Det var ved at tage modet lidt fra os, men så besluttede vi at gå tilbage til hotellet og rådspørge os med dem. På vej derhen faldt vi så over et dejligt grotte-trattoria :-) Vi skal tilbage engang. Det er et must!

I skal have ros for jeres måde at håndtere det hele på. Jeres hjemmeside er meget informerende og overskuelig. Det var en rar sikkerhed at få en påmindelse om, at det var tid at betale det endelige beløb. Også dejligt med de sidste informationer før rejsen. Jeg har slettet dem nu, så jeg kan ikke se, hvornår de kom, men husk at sende dem i god tid. Denne gang startede vi med opholdene fra jer, men andre gange vil det måske være sidste destination på et længere eventyr.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorte og mand fra Hellerup boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 12. til d. 15. oktober 2009. Sen gik turen videre til Masseria Cardillo i Bernalda.

Ja generelt var vi glade for både byerne og opholdstederne. Specielt Matera var meget fascinerende og hotellet Locanda di San Martino var meget specielt og spændende med excellent service.
Bernalda var også hyggelig, men den lå vi jo ikke sådan lige i nærheden af (8km) i Masseria Cardillo - vi var jo langt nærmere Metaponto, som var fuldstændig lukket og slukket for sæsonen, da vi var der. Og mht Masseria Cardillo så var det på mange måder også et dejligt sted med nogle søde mennesker - når de ellers var der! For to af de tre nætter, hvor vi sov ude på dette ret øde sted, var vi helt alene i det kæmpestore hus der var hverken andre gæster eller noget personale - der var hverken bar eller bare minibar, så vi kunne hverken få vådt eller tørt - der var faktisk heller ingen telefon eller nogen instruktion om hvad man skulle gøre i tilfælde af ild, tyveri, sygdom eller lign. Det føltes faktisk lidt utrygt!Jeres beskrivelse af vinteraftnerne med ild i pejsen i den store smukke, men øde og kolde hall - kan vi slet ikke godkende - faktisk råfrøs vi også på værelserne, måske nok fordi det var en uventet og pludseligt indsættende kuldeperiode - men alligevel med 4 stjerner og de priser forventer man noget andet. Den aften hvor vi kom, var der et andet par, som havde aftalt middag og derfor fik vi også - det ville også have været noget af en bét at skulle ude i den kolde piskende regn igen for at få aftensmad minimum 8 km væk, når man nu netop har indlogeret sig i en Agriturismo! Den næste aften var det ikke muligt, men efter svære forhandlinger lykkedes det også at få mad den sidste aften. Og maden var god.Men det er nok ikke et sted, hvor jeg vil anbefale at man lejer sig ind i ydersæsonerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Liv og rejsefælle fra Sundby - Nykøbing F boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 14. til d. 16. juli 2009.

Vil bare lige fortælle, at det var en helt vidunderlig tur, In-Italia havde tilrettelagt til os. Alt var bare så perfekt. Vi fik set en masse både ved Ostruni, Otranto og så selvfølgelig Napoli. Og Donna Regina var simpelthen så lækkert og smagfuldt, at man var i en helt anden verden, når man trådte indenfor. Vi har en masse gode oplevelser med hjem og har bestemt ikke sovet tiden væk. Og Matera var fantastisk, ømme ben og ankler!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Søren og hans familie fra Hellebæk boede på Locanda di San Martino i Matera fra d. 4. til d. 6. juli 2008.

Fantastisk intens by bestående hovedsagelig af grotter med tilhørende facader. At bo i en grotte, have sin egen toiletgrotte med alle moderne bekvemmeligheder ... og spise i en pizzagrotte, det er en meget speciel rejseoplevelse. Dejligt hotel med meget venlig betjening. Ikke kun byen Matera er fantastisk. Området hvor Matera ligger kunne kaldes for syditaliens Grand Canyon med gode muligheder for vandreture og klatring.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map