Hotel i Matera

Locanda di San Martino

San Martinos nye wellness-område med underjordisk swimmingpool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alle værelser er stilfuldt møblerede med flotte gamle træmøbler og enkelte moderne genstande, har klimaanlæg, satellit-tv og internet-adgang. De har også alle eget bad, flot dekorerede med farverige fliser og kakler.

Franciskanermunke har boet her

Hotellet er et gammelt, religiøst tilholdssted for Franciskanermunke. Et af værelserne er endda et forhenværende snedkerværksted. Renoveringen og istandsættelsen af hele hotellet er foregået med nænsom hånd og i dyb respekt for hotellets historiske værdi. Man får altså her den ultimative kombination af et historisk mindesmærke og moderne komfort.

Læs mere om Locanda di San Martino

Wellnesscenter Thermae med swimmingpool
Man tror næsten, at det er løgn, men her i midt det fredede Sassi-kvarter finder man et wellnesscenter med swimmingpool i hotellets grotter. Området er indendørs og derfor åbent hele året - det består af grottepool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Poolen er alt andet end traditionel og firkantet - den måler ca. 12 m gange 3-4½ m og har yderligere 7 m at vise frem, når man kommer omkring hjørnet. Dybden er ca. 160 cm ... og oplevelsen bemærkelsesværdig. Vi skal gøre opmærksom på, at adgang er forbeholdt voksne (over 18 år).

Bo i grotterne med udsigt over Materas Sassi-kvarter

Hotellet som åbnede i 2003, er et tre-stjernet hotel med 28 værelser, elevator, bar samt konference- og læsesal. Her er ingen restaurant, men hotellet ligger midt i Materas gamle bydel, og der er mange gode spisesteder med egnsretter i nærområdet. Værelserne er indrettede i årtusindegamle grotter, som har bibeholdt deres oprindelige former og har et køligt indeklima selv i de hede sommermåneder. Mange værelser har terrasse med udsigt over Sassi di Matera. Alle værelser er stilfuldt møblerede med flotte gamle træmøbler og enkelte moderne genstande, har klimaanlæg, satellit-tv og internet-adgang. De har også alle eget bad, flot dekorerede med farverige fliser og kakler.

På hotellet er der 40 værelser, hvoraf 33 af dem er placeret i hovedbygningen og 7 i et anneks. Annekset ligger omkring 250 meter fra hovedbygningen og det er primært juniorsuiter og suiter. Du kan også vælge lejligheder med mulighed for et tekøkken. Lejlighederne ligger ca. 75 - 250 m fra hovedbygningen. En af lejlighederne har også en hems.

Locanda di San Martinos beliggenhed er enestående midt i Materas labyrint af snørklede stier. Ældre og gangbesværede skal vide at i Sassi di Matera ligger i en kløft, og at hotellet nærmest er bygget op ad en klippevæg, så der kan forekomme en del trin og snørklede gange.

Læs om værelserne på Locanda di San Martino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map