Hotel i Matera

Locanda di San Martino

San Martinos nye wellness-område med underjordisk swimmingpool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alle værelser er stilfuldt møblerede med flotte gamle træmøbler og enkelte moderne genstande, har klimaanlæg, satellit-tv og internet-adgang. De har også alle eget bad, flot dekorerede med farverige fliser og kakler.

Franciskanermunke har boet her

Hotellet er et gammelt, religiøst tilholdssted for Franciskanermunke. Et af værelserne er endda et forhenværende snedkerværksted. Renoveringen og istandsættelsen af hele hotellet er foregået med nænsom hånd og i dyb respekt for hotellets historiske værdi. Man får altså her den ultimative kombination af et historisk mindesmærke og moderne komfort.

Læs mere om Locanda di San Martino

Wellnesscenter Thermae med swimmingpool
Man tror næsten, at det er løgn, men her i midt det fredede Sassi-kvarter finder man et wellnesscenter med swimmingpool i hotellets grotter. Området er indendørs og derfor åbent hele året - det består af grottepool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Poolen er alt andet end traditionel og firkantet - den måler ca. 12 m gange 3-4½ m og har yderligere 7 m at vise frem, når man kommer omkring hjørnet. Dybden er ca. 160 cm ... og oplevelsen bemærkelsesværdig. Vi skal gøre opmærksom på, at adgang er forbeholdt voksne (over 18 år).

Bo i grotterne med udsigt over Materas Sassi-kvarter

Hotellet som åbnede i 2003, er et tre-stjernet hotel med 28 værelser, elevator, bar samt konference- og læsesal. Her er ingen restaurant, men hotellet ligger midt i Materas gamle bydel, og der er mange gode spisesteder med egnsretter i nærområdet. Værelserne er indrettede i årtusindegamle grotter, som har bibeholdt deres oprindelige former og har et køligt indeklima selv i de hede sommermåneder. Mange værelser har terrasse med udsigt over Sassi di Matera. Alle værelser er stilfuldt møblerede med flotte gamle træmøbler og enkelte moderne genstande, har klimaanlæg, satellit-tv og internet-adgang. De har også alle eget bad, flot dekorerede med farverige fliser og kakler.

På hotellet er der 40 værelser, hvoraf 33 af dem er placeret i hovedbygningen og 7 i et anneks. Annekset ligger omkring 250 meter fra hovedbygningen og det er primært juniorsuiter og suiter. Du kan også vælge lejligheder med mulighed for et tekøkken. Lejlighederne ligger ca. 75 - 250 m fra hovedbygningen. En af lejlighederne har også en hems.

Locanda di San Martinos beliggenhed er enestående midt i Materas labyrint af snørklede stier. Ældre og gangbesværede skal vide at i Sassi di Matera ligger i en kløft, og at hotellet nærmest er bygget op ad en klippevæg, så der kan forekomme en del trin og snørklede gange.

Læs om værelserne på Locanda di San Martino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Locanda di San Martino

Læs personlige anmeldelser af Locanda di San Martino som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda di San Martino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Locanda di San Martino

Unikt

En stor oplevelse at se Matera og Sassi. Locanda di San Martino var charmerende, unikt, smukt, fint i alle detaljer. SPA afdelingen skal opleves, en nydelse. Alt føltes positivt, super morgenmad med pianomusik. Vi er mere end tilfredse.

Læs mere

fantastisk hotel

meget fine og hyggelige værelser og specielt at bo i en "grotte", vi var også en tur i den underjordiske pool og det var en virkelig fantastisk oplevelser.

Læs mere

Super godt

Levede fuldt ud op til vores forventninger.
Spændende hotel.
Rigtig god morgenmad i hyggelige omgivelser, endda med hyggepianist.
Dejlig og anderledes SPA.
Kun positivt at sige.

Læs mere

Absolut fremragende - Storslået

Ret svært at finde hotellet. I kørselsvejledning står der, at du kan køre til hotellet. Passede ikke helt, da der var vejarbejde i den sidste del af gaden. Nå, vel fremme i receptionen fik vi en eksemplarisk modtagelse. Vi kunne enten låne en vogn og kører vores bagage til hotellet eller hotellet kunne sørge for at få taskerne hentet. Hotellet tilbød mod en afgift parkering i garagen og deri indgik kørsel til garagen og afhentning dagen efter. Værd hver euro.
Værelset var fantastisk med smukke omgivelser og god opbevarigsplads. Udsigten var ligesom fra et postkort, magisk.
Meget kyndigt, engelsktalende personale, der hjalp os med at finde, hvad vi ville se, hvor vi skulle spise, og hvad vi skal gøre. Super professionelt.
Vi bookede os ind på badet, hvilket var en oplevelse - hæftigt, ægte og meget unikt.
Morgenmaden var efter italienske standarder af højeste klasse i atmosfæriske lokaler. For yderligere at forbedre stemningen sad en pianist i rummet og spillede, en god oplevelse bare at spise morgenmad.
Byen Matera er et besøg værd, vi var der en dag, og i højsommervarmen føltes det perfekt.

Læs mere

Man får lyst til at leve livet i en grotte.

Meget smukt og smagfuldt hotel med et fremragende spa ligeså. Fascinerende at bo bogstavelig talt i en grotte, og hotellet er beliggende i hjertet af Materas verdensberømte Sassi-kvarter, hvor lækre soveværelser med dybe, runde vinduer, vægge af den fineste sandsten og luksuriøse badeværelser pludselig bliver en vane.

Læs mere

Huleboer

Det skal opleves! En hel gammel by nærmest gravet ud i klipperne. Det meste sat godt i stand og hotellet er godt og spændende med god service. Gode restauranter i området med lokale egnsretter.
Ovenfor den gamle by den nye bydel, hvor vi oplevede religiøs procession og italiensk folkeliv. Vi hørte ikke andre udlændinge overhovedet!

Læs mere
 
search map