Hotel i Matera

La Casa di Lucio

Pris fra pr. pers.
 
La Casa di Lucio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa di Lucio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Matera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Casa di Lucio er et umådeligt smukt hotel med flot indrettet værelser. Hotellets bygning og værelser er hugget ud af de gamle stenhuse i den meget fascinerende by Matera. Atmosfæren er helt unik og man føler sig uden for tid og ramme i de smukke og interessante omgivelser. Hos La Casa di Lucio har man øje for detaljen.

Om sommeren kan man sidde udendørs på en af hotellets terrasser og nyde sin morgenmad samtidigt med at man beundrer de gamle flotte omgivelser. Udover at servere morgenmad har La Casa di Lucio også en bar med et fint udvalg af forskellige drikke.

Der findes i alt 7 værelser, hvor af et er en suite. Alle værelserne har selvstændig indgang og er elegant indrettede med stor respekt for stedets historik. De råder alle over køkkenhjørne, satellitfjernsyn, LAN, aircondition og naturligvis badeværelse med toilet og brus. Værelserne er to-delt, men ikke fuldt adskilt mellem "nat-" og "dagsområde" med køkken. Suite, som kan gæste op til 2 personer udskiller sig fra de andre værelser ved at have en terrasse med udsigt over den gamle bydel.

Læs mere om La Casa di Lucio

Skal man nævne et minus ved La Case di Lucio så falder det ikke på selve La Casa di Lucio, men på det faktum at det er overordentlig vanskeligt at køre rundt i Materas gamle bydel. Derfor anbefaler vi at man parkerer bilen i den øvre nyere bydel og går resten af vejen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Masseria Cardillo

Bernalda, Basilicata

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

search map