Hotel i Matera

La Casa di Lucio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En by helt ud over det sædvanlige

Matera er en af de mest spændende byer i verden, og den skal være europæisk kulturby i 2019. Matera er især kendt for sine mange grotter, og det var her at lokalbefolkningen boede med deres husdyr indtil slutningen af 1950'erne, hvor de blev tvangsforflyttet. I dag er de fleste af grotterne kommet til ære og værdighed igen, og byen er kommet med på UNESCO's liste over verdens kulturarv. La Casa di Lucio er et dejligt lille hotel med kun 7 værelser, som netop er indrettet i de gamle grotter. Atmosfæren er helt unik og vi er helt sikre på, at du vil føle dig uden for tid og sted, så snart du træder over dørtærsklen og ind i de smukke og interessante omgivelser. Hos La Casa di Lucio har man øje for detaljen, og der er rigeligt at se på.

Nyd stemningen på en af hotellets terrasser

Om sommeren kan du sidde udendørs på en af hotellets terrasser og nyde din morgenmad samtidigt med at du beundrer de smukke og meget særprægede omgivelser. Udover at servere morgenmad har La Casa di Lucio også en hyggelig bar og en dejlig restaurant, hvor du kan nyde din middag i stearinlysets skær. Skal vi nævne et minus ved La Case di Lucio, så må det være det faktum, at det er umuligt at køre rundt i Materas gamle bydel Sassi. Derfor anbefaler vi at du parkerer bilen i den øvre og nyere bydel, og derfra går resten af vejen. Vi kan så til gengæld også love dig, at det er alle anstrengelserne værd.

Læs mere om La Casa di Lucio

Unikke værelser med en helt særlig atmosfære

På La Casa di Lucio er der kun 7 værelser, hvor af der er 2 suiter og der er ikke to som er ens. Alle værelserne har selvstændig indgang og er elegant indrettet med stor respekt for stedets historik. Værelserne har aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle værelser har en opholdsafdeling og enkelte har også jacuzzi.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map