Anmeldelser af Masseria Cardillo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Cardillo

Læs personlige anmeldelser af Masseria Cardillo som ligger i Basilicata. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Cardillo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Landlige omgivelser med fantastisk mad og masser af myg

Virkelig fantastisk sted. Landligt miljø og fantastiske måltider.
Det var en smule vanskeligt at finde Masseria selvom vi havde GPS.
I kørselsbeskrivelse står der, at det er godt afmærket, og det er, når du drejet af, men at finde exit var en smule tricky.
Vel fremme er det værd at nævne, at det er tidligste fra 16:00 at der kan tjekkes ind, der er nemlig ingen medarbejdere på stedet for at tage imod dig inden da. Men når du tjekker ind vil du blive budt varmt velkommen, i vores tilfælde kun på iItalienska men det fungerede alligevel. Værelserne er rene og rummelige med mulighed for tørring af badetøj og at stille taskerne væk.
Middage som indtages udendørs bestod sædvanligvis af antipasto, primi, secondi og dolce, disse retter kunne til gengæld bestå af flere små retter, så vi gik virkelig ikke sultne fra bordet. Virkelig dejlig atmosfære, lækker mad og vine, som du køber kommer naturligvis fra Masseria.
En lille advarsel skal dog gives, og det er egentlig ikke så underligt. Når du bor her, så bor du på landet, området vandes og når du vander og får vandpytter, ja så formerer myggene sig.
Den første nat tænkte vi os ikke om og blev alvorligt bidt myg. Dagen efter vi købte vi ind af insektmiddel og efterfølgende middag blev om muligt en endnu bedre oplevelse, selv om det kløede.
Morgenmaden var af italienske standarder ganske enkel, mæt, men ikke mere.
I dagtimerne kan du tage sin bil til en af ??de nærliggende strande, eller du kan tilbringe dagen ved feriestedets swimmingpool, hvor du kan ligge og svømme samtidig med at du kigger ud over italienske landskab. Meget smukt!
En destination, der er værd at tage til - vi var meget tilfredse og mætte.

Anbefaling til kommende gæster

Køb myggespray og smør dig godt ind før første middag !!!

Masseria Cardillo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Cardillo
Hotelværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Luksuriøs bondegårdsoplevelse fuld af historie.

Vi sov som greve og grevinde i et stateligt soveværelse med møbler fra 1700-tallet og det smukkeste hvælvede loft. Resten af gården ånder af historie, for stedet her blev brugt som stald og kornmagasin, indtil familien besluttede sig for at renovere og indrette det hele til en majestætisk agriturismo.

Anbefaling til kommende gæster

Sørg for at komme lidt rundt på jorden og se den ikke ubetydelige bedrift. Her dyrkes masser af vin og frugter.

Masseria Cardillo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Masseria Cardillo
Hotelværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorte og mand fra Hellerup boede på Masseria Cardillo i Bernalda fra d. 15. til d. 18. oktober 2009.

Bernalda var også hyggelig, men den lå vi jo ikke sådan lige i nærheden af (8km) i Masseria Cardillo - vi var jo langt nærmere Metaponto, som var fuldstændig lukket og slukket for sæsonen, da vi var der.

Og mht Masseria Cardillo så var det på mange måder også et dejligt sted med nogle søde mennesker - når de ellers var der! For to af de tre nætter, hvor vi sov ude på dette ret øde sted, var vi helt alene i det kæmpestore hus der var hverken andre gæster eller noget personale - der var hverken bar eller bare minibar, så vi kunne hverken få vådt eller tørt - der var faktisk heller ingen telefon eller nogen instruktion om hvad man skulle gøre i tilfælde af ild, tyveri, sygdom eller lign. Det føltes faktisk lidt utrygt!Jeres beskrivelse af vinteraftnerne med ild i pejsen i den store smukke, men øde og kolde hall - kan vi slet ikke godkende - faktisk råfrøs vi også på værelserne, måske nok fordi det var en uventet og pludseligt indsættende kuldeperiode - men alligevel med 4 stjerner og de priser forventer man noget andet.

Den aften hvor vi kom, var der et andet par, som havde aftalt middag og derfor fik vi også - det ville også have været noget af en bét at skulle ude i den kolde piskende regn igen for at få aftensmad minimum 8 km væk, når man nu netop har indlogeret sig i en Agriturismo! Den næste aften var det ikke muligt, men efter svære forhandlinger lykkedes det også at få mad den sidste aften. Og maden var god.Men det er nok ikke et sted, hvor jeg vil anbefale at man lejer sig ind i ydersæsonerne. Basilicata var generelt spændende og anderledes, meget lidt turistpræget - og mange steder meget smukt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Anbefalinger til dig

B&B Borgo San Pietro

Agnone, Molise

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

search map