Agriturismo i Bernalda i Basilicata

Masseria Cardillo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Masseria Cardillo er et imponerende landsted, som er blevet restaureret i 2001. Den gamle hølade og huset har fået nyt liv med dens enkle og elegante linjer og rummelige lokaler.

Imponerende elegance

Når man kommer ind på stedets store fællesstue, bliver man imponeret over dens elegance og enkelthed. De antikke hvælvede lofter og det flotte gulv i hvidsten danner en unik kontrast. De komfortable sofaer er helt perfekt til afslapning om aftenen eller for at nyde dagens varmeste timer i behagelige og kølige omgivelser. Om vinteren bliver pejsen dog - og varmeanlægget - tændt, for at man ikke også skal opleve de negative sider af de gamle tider.

Læs mere om Masseria Cardillo

Nyd havens pool

Stedet byder på rummelige og flotte værelser, pool i haven (det er obbligatorisk at iføre sig badehætte af hygiejniske årsager), flot og enorm stue med pejs, der sagtens kan bruges til konferencer og møder og endelig spisested, hvor man anvender områdets og ejendommens egne råvarer og hvor der kan tilberedes mad efter aftale / mod bestilling. Masseria Cardillo producerer selv koldpresset ekstra jomfruoliveolie, honning, marmelader, frugt og grøntsager.

Egen terrasse til værelset

Værelserne er alle flot møblerede og råder over egen terrasse, aircondition og rummeligt badeværelse med toilet og bruser. Man har valgt ikke at sætte fjernsyn på værelserne for at give stedet et præg af oprindeligt landliv ... men man kan få det, hvis man ønsker sig det. I stedet for at bruge tiden på fjernsyn, vil vi heller anbefale at man besøger den nærliggende gamle by Matera (i Sassi), den antikke Metaponto, de flotte trulli i Alberobello og ellers nyder den nærliggende strand (5 km væk)... hvis man da ikke vil ligge ved stedets bassin.

Mulighed for golf og tennis

Stedets jord grænser op til en golfbane med 18 huller, som kan nås med knap 5 minutters kørsel. Det er desuden muligt at ride eller spille tennis på stedet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Ø, Æoliske Øer

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica, Apulien

Anbefalinger til dig

Le Case di Berto

Capo Vaticano, Calabrien

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

search map