Anmeldelser af Villaggio La Giara

 
Villaggio La Giara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio La Giara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villaggio La Giara

Læs personlige anmeldelser af Villaggio La Giara som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio La Giara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna Marie og familie fra Lyngby boede på Villaggio La Giara i Vieste fra d. 20. til d. 27. juli 2008.

Vieste by og område er OK - men vi vil formentlig ikke tilbage dertil. Der er ikke så spændende, og der er ikke meget at se.
Vi var desuden lidt uheldige med vejret, da der var storm i 3 dage. Stedet er baseret på 'strandliv', og evt en køretur, så det blev lidt kedeligt de dage, det stormede (der var både røde og gule flag oppe på stranden, der var virkelig høje bølger).

Selve rækkehuset er meget skrabet, ikke specielt hyggeligt, og det er temmelig slidt. Jeg vil lige nævne, at der nok max skal bo 4 personer (det står opført som til 5-6 personer). Underholdningen på pladsen startede ret sent, men det burde vi have gennemskuet hjemmefra, sådan er det gerne i Italien. Ydermere var vi uheldige med nogle polske naboer, der havde en helt anden døgnrytme, end os andre !

Evt tips til næstkommende: Man skal kunne lide at gå på stranden, og ikke have store planer om en masse sightseeing. Den restaurant, man først møder, når man kommer ned på stranden, er virkelig god, også om aftenen.

PS: Da vi kom til Vieste, havde vi lige tilbragt en uge i Amalfi, hvor vi bla. havde været i Positano, på Capri og i Ravello, og det var en unfair konkurrence for Vieste !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Claus og familie fra Roskilde boede på Villaggio La Giara i Vieste fra d. 13. til d. 27. juli 2008.

Jo tak vi havde en rigtig god tur til Vieste!! Vi er William (11), Josefine (13), Jette og Claus. Vi rejser "normalt" til Grækenland, men ville i år prøve noget andet og blev ikke skuffede. Vores "koncept" har været flyrejse kombineret med billeje. Vi elsker sol og strand og varme aftener. I år ville vi vise børnene Rom og kombinere det med solskinsferie. Flyrejserne blev købt i december og først derefter gik vi i gang med at finde ophold.
Resultatet blev afrejse fra DK fredag den 11.7 til Rom. Derefter to dage i Rom hvorefter vi hentede en lejet bil søndag den 13. Vi kørte så turen fra Rom til Vieste. Det tog med ophold ca. 6 timer. Vejen er fin. Der er god motorvej indtil man når til Gargano halvøen. Herefter er det først ca ½ time flad landevej og herefter ca. 1 time ad snoede bjergveje langs kysten mod Vieste. Vi ankom til La Giara ca. kl. 18.
La Giara levede fint op til vores forventninger. Lejligheden havde høj kvalitet (ikke mindst sammenlignet med noget af det vi har oplevet i Grækenland) og faciliteterne er tip top. Stranden er ligeledes meget fin og meget børnevenlig. Det bliver kun langsomt dybt og der er konstant opsyn på stranden af livredder. La Giara gør meget ud af aftenunderholdning, hvor 8 MEGET søde unge italienere står for dans, sketches, teater, film, stand up mm. OG om dagen gør de sammen meget ud af vand aerobic, aerobic, spil, dans, konkurrencer mm. Vores eneste anke er at ALT foregår på italiensk, hvilket gjorde det vanskeligt for vores børn at deltage. Alt stopper i øvrigt omkring midnat så der er ingen larm om natten.
Der er 3 km's kørsel til Vieste som er en utrolig hyggelig by med ca. 10.000 indbyggere. Om aftenen emmer byen af liv og alle er på gaden til over midnat. Særlig den gamle bydel er hyggelig med meget smalle gader (ca. 2 m bredde) med små hyggelig restauranter og en vidunderlig stemning.
Gargano halvøen er i øvrigt meget skovrig og et yndet udflugtsmål for italienere der vil se noget der minder om en "god dansk bøgeskov". Vi tog en heldagstur til "Castel del Monte", en oplagt tur for en dreng der er vild med rollespil, riddere mm. Derudover var der mulighed for en sejltur langs kysten. Den har vi til gode til næste gang.
Vi følte os rigtig heldige med valget af La Giara og Vieste og kommer helt sikkert igen en anden gang, evt. kørende fra DK

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map