Feriebolig i Vieste i Apulien

Villaggio La Giara

 
Villaggio La Giara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio La Giara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i en pinjeskov i første række ned til vandet ligger dette feriecenter med uanede faciliteter.

Feriecentret ligger ca. 3 km fra Vieste og med dets mange faciliteter og underholdningsudbud henvender det sig både til unge og børnefamilier. Det fine gyldne sand i Molinella-bugten ligger få meter væk, og stranden er delt op i en offentlig del til fri afbenyttelse og en privat del, hvor man kan leje liggestole og parasol mod betaling.

Læs mere om Villaggio La Giara

Blandt de mange faciliteter kan nævnes restaurant, pizzeria, bar, supermarked, bladkiosk, tv-rum, vaskeri, windsurferskole, stor nyanlagt pool med boblebad, tennisanlæg, fodboldbane på kunstgræs, petanquebane, amfiteater, beachvolley, bordtennis, legeland, underholdning, træningscenter, massage og velværecenter.

De lejligheder, som In-italia formidler, ligger alle i nyopførte huse / bungalows og er udstyrede med aircondition og overdækket terrasse med havemøbler.

Lejlighederne på Villaggio La Giara

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse og aircondition)

der er tale om små rækkehuse på ca. 35 m² bestående af opholdsstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa (bedst til børn) samt udgang til overdækket terrasse med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og aircondition)

der er tale om små rækkehuse på ca. 35 m² bestående af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn) samt udgang til overdækket terrasse med bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og aircondition)

der er tale om små rækkehuse på ca. 50 m² bestående af opholdsstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa (bedst til børn) samt udgang til overdækket terrasse med bord og stole, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 
search map