Villa i Vieste i Apulien

Villa Geco

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Geco er den perfekt ramme for to familier som rejser sammen eller for en større gruppe, da den har gode værelser og gode faciliteter samt en stor have og dejlige terrasser.

Stor privat have

Villaen er et moderne hjem med egen pool og indhegnet ejendom med privat have på ca. 1 hektar. Perfekt til de der ønsker at kombinere naturoplevelser, sol og badning med ro og afslapning. Kort afstand herfra til fods (ca. 400 meter) finder man barer, restauranter, indkøbsmuligheder, pizzeria, slagtere samt frugt- og grønthandlere.

Nyd den flotte udsigt fra poolen

Den bønneformede pool måler 6 x 12 meter, dybden er min. 1,2 meter og max 2 meter. Ved poolen findes der udendørs bad, solstole og parasoller. Fra stuen i villaen og fra poolen har man en utrolig udsigt over bugten og den gamle by Vieste ved havet. Villaen er omgivet af grønne planter af typisk syditaliensk karakter. Det er et perfekt valgt for to familier, der rejser sammen eller en større gruppe venner. For de mindste findes der endda en lille legeplads og gynger samt trampolin og flere spil for børn. Villaen er hjemligt indrettet og fremstår lys og behagelig. Her findes desuden to parkeringspladser.

Villa med 8/10 sovepladser
- Villa Geco er på 140 kvadratmeter og består af et stort opholdsrum med sofa og sovesofa for to personer, fladskærms-satellit-TV, moderne køkken med 5 gasblus, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine, vaskerum, fire store soveværelser, hvoraf et er med køjeseng, to er indrettet med dobbeltsenge, mens det sidste har to enkeltsenge. Her er to badeværelser, et med brus og et større med badekar. Der er klimaanlæg i opholdsrummet og dobbeltværelserne. Udendørs kan man nyde godt af den store veranda som er møbleret med langbord og stole samt to grill - den ene på verandaen, den anden nær poolen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Rotondo

Monopoli, Apulien

Villa Sara

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Villa Marisa

Capo Vaticano, Calabrien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Villa Anchora

Santa Maria di Leuca, Apulien

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map