Anmeldelser af Residence Argeste

 
Residence Argeste er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Argeste er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Argeste

Læs personlige anmeldelser af Residence Argeste som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Argeste. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars og hans rejsefæller fra Gistrup boede på Residence Argeste i Vieste fra d. 7. til d. 14. juli 2007. Dernæst tog de til Ostuni.

Turen til Vieste og Ostuni har bestemt været en succes.

Vi besøgte Vieste først og blev indlogeret på det lille hotel Argeste, det hedder Argeste og ikke Agreste som skrevet i jeres papirer, hotelfatter som i øvrigt ikke kunne tale andet end italiensk, kunne først ikke rigtig få det til at passe med at der skulle komme nogen som hed Jensen, men det var nok fordi at han i sine papirer havde skrevet Gensen, men ved fælles hjælp fandt vi ud af det, og han var rigtig flink. Hotellet var udmærket, og ligger i gå afstand til bycentrum, som er en sand heksekedel om aftenen, der er simpelthen så mange mennesker på gaden at man tror det ikke kan passe, men det er rigtig hyggeligt, og der er et væld af forskelligartede butikker. Naturen er helt fantastisk, og i særdeleshed kysten som varierer mellem vilde klipper og flotte sandstrande, og det kan bestemt anbefales at tage med en af de mange turbåde, som dagligt sejler fra Vieste og ned af kysten, turen varer ca. 3 timer og der er indlagt badning. Området som sådan byder måske på de helt store udflugtsmuligheder, da Vieste ligger temmelig isoleret på spidsen af Gargarno-halvøen, selvfølgelig kan man besøge nabobyerne, eller tage på en kølig skovtur - som mange gør. Men afslapning og badning ved Vieste's lækre strande er bestemt ikke at foragte, og vi har bestemt planer om at vende tilbage engang.

Derefter gik turen til Ostuni, som også kaldes "Den Hvide By", den er dog ikke mere hvid end så mange andre byer i området. Byen som sådan er også rigtig hyggelig, og vi fandt bageriet med det bedste brød vi endnu har fået i Italien, det hedder Panificio Greco, og ligger ikke langt fra den helt fantastisk hyggelige "Trullo" som vi boede i. Med hensyn til boligen og dennes beliggenhed, er der kun positivt at sige. Den lille Trullo er rigtig hyggelig - selv med de tilhørende skolopendre. Udsigten er helt ubeskrivelig og skal bare opleves - især fra terrassen med et glas af den lokale vin. Kystlinien ved Ostuni er ikke helt så spændende som ved Vieste og badestrandene er små og kan være meget fyldte - især i weekenden, men det kan sagtens lade sig gøre at bade. Vi kunne også sagtens finde på at vende tilbage til Ostuni.

Samlet har det været en positiv oplevelse at have med In-Italia at gøre. I har virket professionelle, og har ydet en fin service, så det er der bestemt også basis for at gentage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik Anker og hans familie fra Søborg boede på Residence Argeste i Vieste fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vores kommentarer vedr. Vieste, Residence Argeste 21.7. - 28.7.2007.

Området er dejligt med masser af muligheder for oplevelser, f.eks. Sejlture, bade, besøge Gargano nationalparken, osv. Kan anbefales!!

Lejlighederne ligger Ok ift. Indkøb, markeder, bylivet, stranden. Lejligheden vi boede i, var (meget) sparsomt udstyret særligt i køkkenet. Ingen brødkniv, køkkenkniv, etc. Der var ingen toiletpapir til at starte på, indtil man fik købt selv!!

Kommunikation var besværet af, at der ikke blev talt engelsk på stedet, bare lidt til os som ikke har haft italiensk for begyndere!?

Forsøg på overtagelsesdagen til at få en større lejl. m. altan, lykkedes ikke på trods af at i hvert fald én stod ubrugt resten af ugen.

Tirsdag fandt vi ud af at køleskabet ikke kølede og fortalte det videre til personalet. Aftale om tekniker besøg dagen efter, men teknikeren dukkede ikke op. Vi fortalte som det var og så skete der ellers ikke videre, og lørdag afrejsedagen var skabet ikke lavet. Det betød at vi var nødsaget til at begrænse opbevaringen og måtte spise eller drikke det vi købte omgående. Sur mælk er ikke fedt!!?

Vi lagde 207 EUR til værten. 107 EUR til forbrug (!) for 3 personer (1 Barn): 800 kr. for vand, ikke varmt da det var 35 grader udenfor, gas, strøm, man er som regel ude om aftenen, OK vi havde en enkelt mobil til opladning, leje af sengetøj og håndklæder. Det virker som en ekstra afgift, jeg spørger bare.

In-Italia's kommentar

På stedet betales 100 euro i depositum som refunderes ved afrejse, 35 euro for slutrengøring, 20 euro til køkkenrengøring og 18 euro i forbrug per person. Forbrug dækker som regel el (strøm) og vand (koldt og varmt).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map