Feriebolig i Vieste i Apulien

Residence Argeste

 
Residence Argeste er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Argeste er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Argeste er et nybygget feriekompleks, som ligger på et udsigtsted ca. 150 meter fra centrum. Nærmeste strand ligger ca. 600 meter fra selve boligerne. Her er restaurant på stedet, og du finder et større udvalg af spisesteder inde i byen.

På Residence Argeste er der reception, parkeringsplads og vaskeri. Lejlighederne ligger i rækkehuse og råder alle over selvstændig indgang, fjernsyn og møbleret udendørs areal (enten have eller terrasse).

Læs mere om Residence Argeste

Lejlighederne på Residence Argeste

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser

består af opholdstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udendørs terrasse eller have med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser

består af opholdstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udendørs terrasse eller have med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

består af opholdstue med køkkenhjørne og sovesofa med to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udendørs terrasse eller have med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser

består af opholdstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt udendørs terrasse eller have med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

består af opholdstue med køkkenhjørne og sovesofa med to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt udendørs terrasse eller have med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map