Anmeldelser af Residence Albachiara

 
Residence Albachiara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Albachiara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Albachiara

Læs personlige anmeldelser af Residence Albachiara som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Albachiara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gunnar, hans hustru og et vennepar fra Vejen boede på Residence Albachiara i Vieste fra d. 10. til d. 17. september 2005.

Alba Chiara har en udmærket beliggenhed, en god orden i området og en god pool, men måske en lidt fraværende (sæsontræt?) betjening.
Men I må have den sædvalige smøre med, at køkkenet er italiensk udstyret, dvs. ret spartansk, hvis man ønsker at lave mad i huset. Vi savnede f.eks. nogle fornuftige vinglas, skæreknive og skærebrædder.Det afhjalp vi ved at købe tingene.
Vieste ligger utroligt dejligt på spidsen af halvøen, hvilket betyder, at udflugter ud over halvøen foregår tildels ad bjergveje, - det skal man beregne tiden efter. Byen har en meget hyggelig gammel bydel med mange spisesteder. I byen er der også mange gode butikker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map