Hotel i Vieste i Apulien

Oplev Gargano - kør-selv rundrejse 6 dage

Basilikaen i Monte Sant'Angelo Monte Sant'Angelo Den forhistoriske skov Forresta Blik gennem Vieste Ærkeenglen St. Michaels grotte i Monte Sant'Angelo Vieste Slottet i Monte Sant'Angelo Nationalparken Gargano Lesina
 
Oplev Gargano - kør-selv rundrejse 6 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Oplev Gargano - kør-selv rundrejse 6 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

indledning

Dag 1 - Ankomst til Monte Sant'Angelo

Hvordan du vælger at tage til Apulien er helt op til dig selv, men turen starter, når du ankommer til den lille smukke bjergby Monte Sant'Angelo, som ligger midt i Gagarno Nationalpark, og checker ind på det første overnatningssted.

Monte Sant'Angelo er en by, man først hørte om i det 11. århundrede. Den er mest kendt for ærkeenglen St. Michael, og er dermed et populært sted for mange pilgrimsrejsende. Byen er domineret at slottet, hvis ældste del er bygget omkring år 1000 og har været igennem forskellige om- og tilbygninger gennem tiden.

Ifølge en legende er slottet for øjeblikket hjemsted for det sukkende spøgelse Bianca Lancia. Man hører hende dog bedst om vinteren. En spændende og hyggelig lille by, der ligger med nationalparken som nærmeste nabo.

Stedet du skal bo på er enten et godt Bed & Breakfast eller et mellemklassehotel typisk med 3 stjerner. Navn opgives ved bekræftelse af rejsen. Her bliver du budt på en velkomstdrink sammen med et lille udvalg af lokale specialiteter, og her bor du i 3 nætter.

Overnatning i Monte Sant'Angelo.

Dag 2 - Madlavningskursus i Manfredonia

Efter morgenmad er formiddagen er til egen disposition. Der er rig mulighed for at gå rundt og opleve den hyggelige by, eller sætte sig på en lille café og nye en kop kaffe sammen med de lokale.

Om eftermiddagen bliver du kørt til byen Manfredonia, hvor du skal møde en lokal kok, som lærer dig at fremstille en typisk italiensk middag med lokale produkter fra Apulien og med tilhørende lokal vin.

Overnatning i Monte Sant'Angelo.

Dag 3 - Guidet tur i Monte Sant'Angelo og besøg hos en vinproducent

Du spiser morgenmad på hotellet, og derefter en guidet vandretur i Monte Sant'Angelo, hvor turen går forbi den ældste del af byen, slottet samt den lokale grotte, der er dedikeret til ærkeenglen St. Micheal, og som er opført på UNESCO's verdensarvsliste.

Efterfølgende spiser du en let frokost i en berømt vinkælder i Monte Sant'Angelo med traditionel mad og vin.

Overnatning i Monte Sant'Angelo.

Dag 4 - Vieste

Morgenmad på hotellet, og derefter kører du til Vieste - en smuk havneby yderst på spidsen af Gagarno halvøen. Den sydlige rute dertil kan anbefales. Den går gennem nationalparken, og det er en skøn tur af snoede veje med kysten på den ene side og bjergene på den anden. Når du ankommer til Vieste, bliver du indkvarteret på et godt Bed & Breakfast eller et mellemklassehotel typisk på 3 stjerner. Navn oplyses ved bekræftelse.

Sidst på dagen er der besøg i Vieste (by night) med stop flere steder i det historiske centrum, hvor du bydes på vin og lidt at spise.

Overnatning i Vieste.

Dag 5 - Sejltur ved grotterne i Gagarno

Morgenmad på hotellet og derefter bliver du hentet og kørt til havnen i Vieste, hvor der er arrangeret en bådtur (ikke privat)langs den smukke kyststrækning syd for Vieste. Her vil du opleve grotterne og de smukke klippeformationer.

Eftermiddagen fri til egne oplevelser i Vieste. Der er mulighed for at leje en cykel og tage på tur til den forhistoriske skov "Umbra Foresta", som ligger lige nord for Vieste.

Overnatning i Vieste.

Dag 6 - Afrejse

Efter morgenmaden på hotellet checker du ud og denne rejse slutter her.

Der er mange muligheder for at forlænge ferien i Apulien, eller du kan køre til ex. Campania og Amalfikysten eller Napoli og afslutte ferien her.

Prisen inkluderer:

- 3 nætter i Monte Sant' Angelo på et mellemklasse hotel eller B&B incl. en velkomstdrink og et lille udvalg af lokale specialiteter.
- 2 nætter i Vieste på et mellemklassehotel eller B&B
- 1 madlavningskursus incl. middag
- 1 vandretur i Monte Sant'Angelo
- 1 let frokost i en vinbutik (incl. 1 glas vin) pr. person.
- 1 guidet gastronomisk vandretur i Vieste by night
- 1 bådtur ved Gagarno National Park (som gruppetur)

Prisen inkluderer ikke:

- Transport til Italien og til første hotel.
- Transport mellem hoteller og rundt i området (egen bil), bortset fra dem der er nævnt ovenfor
- Drikkepenge til fx guider
- Alt der ikke er specifikt nævnt under prisen inkluderer

Afrejsedatoer:

For at finde ledige rejser, så søg i nedenstående perioder og vælge datoer så rejsen bliver på i alt 6 dage/5 nætter.

Rejseperioder:
Juli: 11/7 - 25/7
August: 1/8 - 29/8
September: 11/9 - 25/9
Oktober: 3/10 - 17/10

 
 
search map