Hotel i Vieste i Apulien

Hotel Seggio

Swimmingpool med panoramisk havudsigt Hotellet ligger ud til den lille plads Largo Seggio Privat sandstrand foran hotellet
 
Hotel Seggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Seggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Seggio fra 1600-tallet er en ægte sjældenhed! Et indbydende 3-stjernet hotel med swimmingpool, sandstrand og havudsigt midt i Viestes historiske bykerne. Charmen ude såvel som inde er gribende.

I hjertet af Vieste ved udsigtspladsen Largo Seggio, hvorfra der er en fin udsigt over havet og sydlandsk torvestemning, ligger Hotel Seggio - godt gemt af vejen for larmende trafik. Hotellet ligger i miljøzonen i den gamle bydel, men hotellet tilbyder parkering i garage (mod tillæg) ca. 200 m væk - alternativt findes der flere daglige afgange med bus fra Bari lufthavn direkte til Vieste.

Læs mere om Hotel Seggio

Swimmingpool og privat sandstrand
På helt usædvanlig vis kan Hotel Seggio tilbyde deres gæster gratis adgang til egen sandstrand. Vanddybden er børnevenlig og den lille bugt er beskyttet af et kunstigt rev lidt længere ude i vandet. Oven over stranden ligger hotellets swimmingpool med parasoller og liggestole. Poolen og stranden er sydøstvendt, så der vil være sol hen til sidst på eftermiddagen (afhængig af årstiden). For at komme ned til swimmingpoolen tager man elevatoren og går derefter ca. 26 trin ned.

Restaurant og hotellets faciliteter
Vender man blikket indenfor, så møder det en reception, elevator, internetpoint, pianobar, fitnesslokale, tv-stue, restaurant og i det hele taget en labyrint af fællesområder i forskellige niveauer i et grottelignende miljø. Fra den velfungerende restaurant er der havudsigt - og på grund af kvaliteten og den minimale prisforskel mellem ophold med morgenmad og ophold med halvpension, så anbefaler vi klart at bestille halvpension. Ved halvpension kan gæsterne selv vælge, om de vil have frokost eller aftensmad ud over morgenmad. De 30 værelser er alle lyse og rummelige. Mange af dem har to afdelinger, og tresengs- og firesengsværelserne er værelser med 3/4 senge og altså ikke med ekstrasenge i dobbeltværelse.
OBS: Det er vigtig at bemærke, at det ikke er tilladt at nyde drikkevarer/fødevarer på værelset, ligesom at kæledyr ikke er tilladt. Samt at hotellet ikke egner sig til gangbesværede kunder.

Læs om værelserne på Hotel Seggio

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Seggio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Seggio som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Seggio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Seggio

Læs mere
 
search map