Hotel i Vieste i Apulien

Hotel Falcone

Pris fra pr. pers.
Kæmpe fællesterrasse med udsigt til kalkmonolitten Pizzomunno og Middelhavet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man fornemmer straks, at Hotel Falcone stod forrest, da der skulle uddeles stjernebeliggenheder. Hotellet har fået de ydre rammer som sendt fra himlen: nemlig en gribende udsigt over Middelhavet og nabo til Viestes umiskendelige vartegn kalkmonolitten Pizzomunno, som står rank midt på den lange, brede sandstrand.

Tiltalende beliggenhed

Hvis man ikke helt kan blive enig med sig selv, om man skal prioritere at bo ved en historisk bydel med sydlandsk leben og charme eller ved stranden, hvor man nemt og bekvemt kan hoppe i bølgen eller dase i strandstolen, så er Hotel Falcone svaret. Der er nemlig kun sølle 100 m til stranden og ca. 400 m til Viestes historiske bykerne. Den centrale placering betyder også, at hotellet ligger ud til den befærdede kystvej, som fører ud af byen, men det ligger en smule tilbagetrukket bag noget beplantning og fællesterrassen/swimmingpoolen ligger hævet over gadeniveau. Du kan bestille parkering eller garageplads (mod tillæg).

Stor terrasse med pool og børnepool

De mange udendørs faciliteter står i kø for at blive benyttet. Der er natoplyst swimmingpool med liggestole og parasoller samt børnepool. Derudover er der en stor tagterrasse med liggestole og havudsigt samt oven for 'hard court' tennisbane på asfalt. Nede på stranden har hotellet en lido, hvor der er en parasol, en liggestol og en solvogn inkl. i værelsesprisen, hvis man bestiller halvpension - og ellers mod tillæg.

Faciliteter

Indenfor ankommer man først til en hall med reception og dernæst ligeud elevator for at komme op til værelserne og ellers restaurant til højre. Morgenmaden serveres som buffet - både inde og ude. Man finder også en fjernsynsstue, internetpoint og wi-fi i hall'en. Det skal her tilføjes, at hotellet udmærker sig med sin beliggenhed, udsigt, faciliteter og venligtsindede personale, indretningen i fællesområderne mere end indretningen på værelserne, som er sekundær.

Værelserne på Hotel Falcone

Dobbeltværelse Standard (inkl. morgenmad)

Værelser med aircondition, telefon, minibar, værdiboks, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelse har hverken balkon eller udsigt - men er til gengæld nyrenoverede. I enkelte værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Standard med balkon (inkl. morgenmad)

Værelser med aircondition, telefon, minibar, værdiboks, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelse har alle balkon - og enkelte er så heldige at have havkig. I enkelte værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Standard med havudsigt (inkl. morgenmad)

Værelser med aircondition, telefon, minibar, værdiboks, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelse har alle havudsigt (men uden balkon). I enkelte værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Standard med balkon og havudsigt fra siden (inkl. morgenmad)

Værelser med aircondition, telefon, minibar, værdiboks, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelse har alle balkon med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel D'Amato

Peschici, Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo, Apulien

Hotel Talao

Scalea, Calabrien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

search map