Hotel i Vieste i Apulien

Hotel Falcone

Kæmpe fællesterrasse med udsigt til kalkmonolitten Pizzomunno og Middelhavet
 
Hotel Falcone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Falcone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vieste og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man fornemmer straks, at Hotel Falcone stod forrest, da der skulle uddeles stjernebeliggenheder. Hotellet har fået de ydre rammer som sendt fra himlen: nemlig en gribende udsigt over Middelhavet og nabo til Viestes umiskendelige vartegn kalkmonolitten Pizzomunno, som står rank midt på den lange, brede sandstrand.

Tiltalende beliggenhed

Hvis man ikke helt kan blive enig med sig selv, om man skal prioritere at bo ved en historisk bydel med sydlandsk leben og charme eller ved stranden, hvor man nemt og bekvemt kan hoppe i bølgen eller dase i strandstolen, så er Hotel Falcone svaret. Der er nemlig kun sølle 100 m til stranden og ca. 400 m til Viestes historiske bykerne. Den centrale placering betyder også, at hotellet ligger ud til den befærdede kystvej, som fører ud af byen, men det ligger en smule tilbagetrukket bag noget beplantning og fællesterrassen/swimmingpoolen ligger hævet over gadeniveau. Du kan bestille parkering eller garageplads (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Falcone

Stor terrasse med pool og børnepool

De mange udendørs faciliteter står i kø for at blive benyttet. Der er natoplyst swimmingpool med liggestole og parasoller samt børnepool. Derudover er der en stor tagterrasse med liggestole og havudsigt samt oven for 'hard court' tennisbane på asfalt. Nede på stranden har hotellet en lido, hvor der er en parasol, en liggestol og en solvogn. Venligst hør receptionen om de priser, der gælder.

Faciliteter

Indenfor ankommer man først til en hall med reception og dernæst ligeud elevator for at komme op til værelserne og ellers restaurant til højre. Morgenmaden serveres som buffet - både inde og ude. Man finder også en fjernsynsstue, internetpoint og wi-fi i hall'en. Det skal her tilføjes, at hotellet udmærker sig med sin beliggenhed, udsigt, faciliteter og venligtsindede personale, indretningen i fællesområderne mere end indretningen på værelserne, som er sekundær.

Værelserne på Hotel Falcone

Dobbeltværelse

Værelser med aircondition, telefon, minibar, værdiboks, tv (med italienske kanaler) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Disse værelse har hverken balkon eller udsigt - men er til gengæld nyrenoverede. I enkelte værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Falcone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Falcone som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Falcone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Falcone

Bedømmelse af Hotel Falcone

Vi tjekkede ind d. 28 man og der var mange gæster. Personalet var meget venlige. Vi havde betalt for havudsigt som man kunne se hvis man lænede sig ud over gelænderet på balkonen. Pool og Terrasse var snavset og ikke gjort istand til søsonen. Køleskabet på vores værelse var i stykker og blev ikke ordnet selvom vi påpejede det.

Læs mere

Godt centralt hotel med god morgenmad

Vi, 2 voksne og 1 dreng på 8 år, havde 5 gode dage på Falcone som er et godt og pænt hotel som ligger meget centralt på Vieste by og stranden. Værelserne er meget rene og rengøringen perfekt hver dag, sengen er gode og aircon. larmer ikke. Selvom vi boede ud til den trafikeret vej så er værelserne rigtig godt lydisoleret og der kan skabes fuldstændigt mørke hvis man ønsker dette..
Poolen er stor og fin, samt området omkring er fint med livredder en stor del af dagen.
Morgenmaden var lækker med masser af frugt og alt hvad man kan ønske sig.. Tjenerne havde dog til tider lidt svært ved at følge med på fadene,,,

Læs mere

Formidabel placering i fantastiske Vieste

Klassisk hotel i Vieste. Fantastisk beliggenhed, venligt personale, dejlig morgenmad med dejlig udsigt. Hvis man skal tage et par minusser - lidt nedslidte hotel, lille etværelses til familier.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Vi kom fra Barihållet og havde til slut en spændende kørsel ad serpentinerveje. Utrolig scenarier, meget smuk vej til Vieste. Vel fremme kommer man først til en flere kilometer lang strand som afgrænses af forskellige resorts i mindre formater. Lige ved strandens afslutning ligger hotellet.
Hotellet har hvad der skal til. Nogle mærkelige sengefordelinger, hvor der er to 1. sal, to etager 2 osv Hotellet ligger på en skråning, og har sikkert været udbygget så der er forskellige etager - du lærer hurtigt ?. Værelserne er temmelig enkle men har, hvad du har brug for. Der er pool og hvis jeg husker rigtigt en tennisbane. Vi brugte ikke faciliteterne, det var både for varmt til tennis og så er der selvfølgelig en fantastisk havet lige i nabolaget.
Det bedste ved hotellet er dog beliggenheden. Et par hundrede meter så er du inde i den gamle bydel der vrimler med restauranter, barer, butikker mv I den anden retning kan du tage hovedvejen ned til stranden eller hvis man køre bil, er du hurtigt på vej til at opdage en ny strand .
Vieste er meget turistet med absolut flertal af italienske turister.
Det værste ved hotellet var sandsynligvis morgenmad der også efter italienske standarder var ganske fattig, og hvor det blev fyldt utilstrækkeligt efter, når tingene løb tør (søde sager blev dog fyldt efter kontinuerligt).

Læs mere

Spændende by stor gæstfrihed.

Vieste er hele Gargano er helt klart et besøg værd, og et udgangspunkt her er rigtig fint. Hotellets ejerinde var meget venlig, ligeledes hele staben.

Læs mere

Skøøønt Hotel.

Været 8 dage på Hotel Falcone i Vieste.
Skønt charmerende Hotel, som dog bærer lidt præg af tidens tand. Formidabel beliggenhed i forhold til strand, havudsigt og med ca. 500 mtr til Vieste's centrum.
Ikke en finger at sætte på personalets imødekommenhed og hjælpsomhed.
Daglig rengøring på værelset var i top.
4 store stjerner til hotellet og 5 stjerner til personalet, der ligesom os, var lidt overraskede over at danskere også kan finde på at rejse så langt for en unik ferieoplevelse.

Læs mere
 
search map