Ferieboliger og hoteller i Vieste

Kalkmonolitten Il Pizzomunno
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vieste er Gargano-halvøens hovedby med ca. 13.000 indbyggere og ligger på halvøens yderste spids. Det er en levende by med mange torvepladser og småbutikker, restauranter og butikker. Den gamle bydel ligger smukt placeret på klippetangen San Francesco med sine hvide huse og små gyder. På det højeste punkt, 43 m.o.h., ved siden af Frederiks II’s normannerborg ligger byens treskibede katedral som et fremragende eksempel på apulisk byggeskik fra 1500-tallet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gyldne sandstrande

På sydsiden af denne hvide fiskerby ligger der lange gyldne sandstrande. Her finder man også et af Viestes smukke vartegn: kalkmonolitten Il Pizzomunno – en kæmpe fritstående kalkklippe, som står midt på stranden med den ene fod i vandskorpen.

Læs mere om Vieste

Livlig havn

På nordsiden af byen finder man havnebassin og lystbådehavn. Byens livlig havn har daglige afgange i sommerhalvåret til de omkringliggende grotter og til øgruppen Tremiti-øerne. Herfra er der også udsigt til den lille isolerede ø Isola del Faro di S. Eufemia, hvor det gamle fyrtårn majestætisk rejser sig fra havets dyb.

ZTL

Bemærk at byen har miljøzone, og at der derfor er strikse regler for kørsel i byens historiske kerne og gaderne tæt herpå. Hold derfor øje med skiltningen: ZTL.

Skjul teksten
 
 
search map