Villa i Ugento i Apulien

Villa Fontanelle

 
Villa Fontanelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fontanelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ugento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tilbring en herlig ferie i denne villa på landet et par hundrede meter fra Torre San Giovannis strande, med en stor pool, gynger, boule og en indhegnet have på over 400 kvadratmeter.

Udnyt den store have

Forestil dig, at du har et helt område sammen med familien, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne, som I vil, med græsplæner, palmer, buske (hvoraf nogle er høje nok til at give skygge) og farverige planter. Her i din helt egen oase kan du tage en svalende svømmetur i poolen i den varme sol. Hvad siger du? Lyder det ikke helt vidunderligt? Sid på din liggestol i godt selskab og nyd den herlige stemning. Dine børn kan more sig på gyngerne, mens du kan slappe af for dig selv i haven og føle dig helt tryg, for både haven og poolen er indhegnet. Haven passes til daglig af en meget diskret havemand.

Om aftenen, efter en omgang boule, kan du gøre dig klar til en god, italiensk middag ved grillen! I Torre San Giovanni, ca. 5 km. væk, finder du alt, du har brug for i form af fødevarebutikker og slagtere, For at komme til strandene, som siges at være de smukkeste i regionen, må du tage bilen. Naturligvis har du en privat parkering ved villaen med plads til op til seks biler.

Læs mere om Villa Fontanelle

High class villa med alt du har brug for

Huset har to etager, er 200 kvadratmeter stort og består af en stueetage og kælder, hvor værelserne holdes kølige om sommeren. Når du træder ind i huset, mødes du af den dejlige dagligstue, med åben pejs, et spisebord og et lille køkken (måske det eneste rum i huset, der kan føles trangt). Der er også en veranda, som er møbleret med et bord med plads til tolv personer omkring, og et badeværelse med bruser og toilet. På samme etage findes også et lille værelse med køjesenge. På nederste etage finder du en lang korridor med tre soveværelser, alle med dobbeltseng og et fælles badeværelse med toilet og bruser. Hvis der skulle opstå kø til badeværelset, findes der et til ved poolen.

Velkommen til Villa Fontanelle, perfekt for dig og din familie med alle sine bekvemmeligheder og sit store udendørs areal! Du kan få fire ekstra senge mod ekstra betaling, men vær opmærksom på, at huset egentlig passer bedre til otte personer. Det fungerer dog også med tolv.

Villaen på Villa Fontanelle

Villa Fontanelle med 8+2 sovepladser

Villaen er ca. 200 m² og opdelt i to etager, stueetagen ved entréen og kælderen (overfladen er en lille smule skrå). På entréplanet, som vender mod haven og parkeringspladserne, finder du en dagligstue med åben pejs og spisebord, et lille værelse med køjesenge, en møbleret veranda med et stort bord, et badeværelse med bruser og toilet og et lille køkken med køl og frys, ovn og et gaskomfur. På nederste etage finder du tre soveværelser og et badeværelse med bruser og toilet. Huset har central aircondition og et tv, som dog ikke fanger signalet korrekt. Her er også vaskemaskine, men ingen opvaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map