Hotel i Ugento i Apulien

Masseria Don Cirillo

 
Masseria Don Cirillo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Don Cirillo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ugento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria Don Cirillo ligger i den sydlige del af Salento i Apulien mellem byen Ugento og Lido San Giovanni-stranden.

Det er en flot adeligt hus fra 1700-tallet - den ældste del stammer helt tilbage fra 1400-tallet - som er blevet fornemt restaureret og omdannet til et flot landhotel af den højeste standard, man kan forestille sig. Her er stemning og standard i top.

Læs mere om Masseria Don Cirillo

Masseria Don Cirillo befinder sig ca. 2 km fra havet, men atmosfæren er bestemt anderledes end på et strandhotel. Hele gården er omgivet af århundrede gamle oliventræer, og gæsterne har her rigtig god plads til at nyde deres ophold, da der kun er 9 værelser på hele stedet.

På Masseria Don Cirillo er der et lille, men velindrettet fristed, der summer af velvære, og hvor det er muligt at få massage (mod bestilling mindst en dag i forvejen) og benytte sig af det flotte bassin (12 x 6 meter) med parasoller og liggestole. Stedet forsyner gæsterne med cykler, som kan benyttes ad naturstierne for at komme til stranden eller for at gå på opdagelse på de omkringliggende marker og olivenplantager. Hvis man ønsker det, kan man desuden nyde en dag ude på havet i gårdens egen fiskerbåd - en såkaldt gozzo i træværk - som kan benyttes mod betaling. Er du ikke vant til at sejle, så kan du bestille en sømand til at assistere.

Værelserne er sobert og elegant indrettede. De er rummelige og kikker alle over en have med egetræer, figentræer og kaktus-figner. Hvert værelse har et personligt islæt med traditionelle stoffer og kunsthåndværk fra Salento-området, dog rivisiteret i en mere moderne indretningsstil. Gardinerne og andre stoffer er i bomuld eller i hørlærred. Hvert værelse råder over aircondition, minibar, egen terrasse med bord og stole samt badeværelse / toilet. Der er to slags værelser på Masseria Don Cirillo: Superior og De Luxe. De Luxe-værelserne er noget større men er udstyret som Superior-værelserne.

Nærmeste lille by er San Giovanni og ligger ca. 800 meter fra Masseria Don Cirillo. Der er ellers ca. 15 km til Gallipoli og ca. 45 km til den smukke barokby Lecce.

Skjul teksten
 
 
search map