Ferieboliger og hoteller i Ugento

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ugento ligger ca. 50 km fra Lecce og ca. 25 km fra Gallipoli og Santa Maria di Leuca.

Den gamle bydel ligger i bakkerne ca. 100 m.o.h. Langs den ioniske kystlinjen findes flere mindre kystbyer og fiskerlejer, hvis befolkningsantal eksploderer om sommeren og er ellers næsten øde om vinteren. Kysten ved Ugento består især af gode strande af fin sand, men der er også nogle stykker med klipper.

Hvis før Kristus og kristendom var byen meget veldisponeret over for guden Zeus, hvis statue endnu ligger i byens centrum, efter Kristendom har man her bygget utallige kirker og klostre. Domkirken i byen er et flot eksempel på en blanding mellem renaissance og barok. De gamle palæer, som vleb brugt af biskopen er ligeledes værd at blive fundet for deres arkitektoniske træk.

Byens helgen fejres d. 22 januar, hvor gaderne omdannes til et stort gademarkedet og dagen sluttes med fyrværkeri. D. 13 august finder en anden fest sted med optog igennem byen og fyreværkeri, når dagen runder af. I slutningen af september (fra d. 27. til d. 29.) for de såkaldte Santi
Medici
holdes endnu en byfest med gademarked.

Byens økonomi er i dag baseret på landbrugsprodukter - især olivenolie og den robuste rødvin - samt kystturisme. I dag bor der ca. 10.000 indbyggere i hele kommunen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map