Feriebolig i Torre dell'Orso i Apulien

Residence Rivazzurra

 
Residence Rivazzurra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rivazzurra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre dell'Orso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette feriekompleks minder mest af alt om en eksotisk nyopført landsby i Tunesien. Den sydlandske placering kommer i særdeleshed til udtryk i arkitekturen med de flade tage og de runde buer.

Residence Rivazzurra byder på ægte syd, sol og sommer. Der er ca. 1 km til stranden, som skiftesvis består af klipper og det fineste sand, man kan finde i Syditalien. Den charmerende historiske kystby Otranto ligger blot 16 km væk og Apuliens ukronede barokby Lecce ligger blot 30 km væk.

Feriecentret har stor pool og flotte palmer, så man rigtigt føler sig på ferie. Komplekset er fra 2006 og er ualmindeligt pænt og velplejet. Indvendigt er lejlighederne dog lidt simple og enkelt indrettede. Fx har køkkenet kun to kogeplader, men der er naturligvis klimaanlæg, køkkenniche, tv, badeværelse og balkon/terrasse i samtlige lejligheder. Mellem lejlighederne og poolområdet skal man krydse en vej, som ikke er trafikeret.

Læs mere om Residence Rivazzurra

Komplekset råder desuden over reception, bar, restaurant, 500 m² stor pool med vandrutschebane til børn, amfiteater, parkeringsplads, fodboldbane og beach volley.

Skjul teksten
 
 
search map