Feriebolig i Torre dell'Orso i Apulien

Blue Area Village

 
Blue Area Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Blue Area Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre dell'Orso og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Feriecenteret Blue Area ligger med sine 6 hektar ved Torre dell’Orso i hjertet af Salento langs en kyst, der er karakteriseret ved sine smukke små bugter med sandstrande og det krystalblå hav. Man bor i kort afstand til by og strand med Blåt Flag, der betyder rent vend og god sikkerhed. Dette med med til at gøre Blue Area til et oplagt familiested.

Fede-ferie-faciliteter
Omgivet af have og pinjeskov ligger dette feriecenter, der har hele to pools, tennisbaner, fodboldbaner og andre forlystelsesfaciliteter samt parkering. Ud over de 196 lejligheder finder man også supermarked, butikker, aviskiosk, frisør mm. Her er naturligvis også restauranten "da Gastone", der tilbereder italiensk og lokale retter, om det er til frokost eller middag serveres maden ved bordet og inkluderer husets vin og vand. Der serveres også morgenmadsbuffet her. Det er obligatorisk at erhverve sig et såkaldt klubkort, der dækker adgang til poolområderne, hvor der er stor solterrasse med liggestole og parasoller og shuttle-tog til stranden, men også fælles svømmelektioner, tennislektioner, m.fl. Og så dækker det den karakteristiske underholdning, man finder i rigtig mange italienske feriecentre både dag og aften.

Læs mere om Blue Area Village

Indlogering
Man bor enten i stueetagen eller på 1. sal, og afhængig af typologien og placeringen, har man stor terrasse med bord og stole, grill og udendørsbrus, mens indlogering på 1. sal har terrasse med bord og stole. Alle lejligheder har køkkenhjørne, aircondition, fjernsyn og parkeringsplads.

Lejlighederne på Blue Area Village

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Disse lejligheder er beliggende på 1. sal og består af et åbent rum med køkkenhjørne, dobbeltseng, badeværelse med brus og terrasse. Der kan ikke tilføjes ekstra senge eller børnesenge.

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser

Disse lejligheder er beliggende på 1. sal og består af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (det er desuden muligt med en tredje opredning her til barn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus samt terrasse.

Toværelseslejlighed Villetta A med 3/5 sovepladser

Disse lejligheder ligger i stueetagen med egen indgang og består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa (og mulighed for en tredje opredning her til barn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus samt stor terrasse med udendørsbrus.

Treværelseslejlighed Villetta B med 5/7 sovepladser

Disse lejligheder er beliggende i stueetagen med egen indgang og består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa (og mulighed for en tredje opredning her til barn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med køjeseng. Der er naturligvis badeværelse med brus samt stor terrasse og en mindre terrasse med udendørsbrus.

Skjul teksten
 
 
search map