Agriturismo i Spongano i Apulien

Masseria La Macchiola

 
Masseria La Macchiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria La Macchiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Spongano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria La Macchiola er et særligt stemningsfuldt feriested, der byder på hygge og autenticitet uden unødvendigt pynt.

Det særlige ved Masseria La Macchiola er, at der er tale om en gård, der blandt andet producerer økologisk olivenolie og dyrker appelsiner. Gården ligger midt i den lille ukendte men meget hyggelige Spongano by. Stedet ligger op ad den oprindelige ejervilla, som beboes af den energiske Anna, der tilbringer sit otium mellem Lecce og Spongano. Anna får stadig hjælp af de medarbejdere, der har tjent hendes familie og har arbejdet på gården i årtier.

Læs mere om Masseria La Macchiola

Man kommer ind til lejlighederne og værelserne fra selve gaden i byen, der skærer ejendommen i to dele: På den ene side ligger boligerne, den gamle vinkælder og olivenpressen samt morgenmadsstuen og en mindre gårdhave med svømmebassin. På den anden side er der en smuk have med appelsiner og palmer ... om palmerne vil være der endnu den kommende sommer (2011) er uvist, da de er blevet angribet af et djævelsk insekt; rød palmesnudebille. Til rådighed for gæsterne er der desuden bordtennis og cykler til fri afbenyttelse.

Svømmebassinet er kun åbent i et begrænset tidsrum, da en af lejlighederne har værelser ud til det og det prioriteres at alle kan nyde en rolig siesta. Man kan dog hygge sig i haven eller i den store gårdhave med tilhørende loggia, som ligger ved indgangen til denne flotte Masseria. Morgenmaden serveres i den store pejsestue, hvor der engang var olivenpresse. Et flot lokale, hvor der serveres dagens kage, søde sager og mere nordiske morgenmadselementer såsom ost, pålæg, yoghurt, osv. Skulle der være noget, man ønsker derudover, kan man bede om det ved ankomst, så vil de pågældende ønsker være på bordet dagen efter.

Skulle man beskrive indlogeringerne med ét ord, så ville det være "enormt". Både lejlighederne og værelserrne er nemlig kæmpestore, da Anna har ønsket at bibeholde udsynet til de flotte hvælvede lofter i stort set alle rummene, efter at hun havde gjort et enkelt forsøg på at opsætte en skillevæg i et af dem. Møbleringen er sober og autentisk; man finder ikke plastik her, men det er heller ej luksus. I lejlighederne er køkkenet ret enkelt og spartansk... men når man først har fundet ud af, hvor godt og billigt man spiser i området, så kommer man højst til at bruge køkkenet til tilberedning af en salat eller en sandwich.

Skjul teksten
 
 
search map