Villa i Santa Maria di Leuca i Apulien

Villa la Mecca

 
Villa la Mecca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa la Mecca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Leuca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa la Mecca ligger i den østlige udkant af Santa Maria di Leuca, cirka 3 kilometer fra denne og ditto fra landsbyen Gagliano, som ligger inde i landet.

Fra villaen har man en enestående udsigt, da havet ligger næsten lodret under den. Villaen ligger under kystvejen, hvorfor man dårligt kan høre den sparsomme trafik. Omgivelserne er smukke, og klipperne er bevokset med typisk middelhavsvegetation.

Læs mere om Villa la Mecca

Når man skal bade, kan man vælge de nærmeste muligheder, som er Santa Maria di Leuca, hvor man finder en kombination af klipper og små sandstrande. Ellers kan man bade under den nærliggende bro (cirka 1 kilometer), hvor der er lavet en afsats, hvorfra man kan bade. Fra denne bro ser man ofte de lokale drenge, som på vovet vis kaster sig i havet fra 10 meters højde.

Man kan med lidt god vilje parkere tre biler på den stejle nedkørsel/parkeringsafsats, som går fra kystvejen ned til villaen.

Villa la Mecca kan lejes som en selvstændig villa eller som to lejligheder med egen indgang på henholdvis stueplan og første sal.

Skjul teksten
 
 
search map