Villa i Santa Maria di Leuca i Apulien

Villa Anchora

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Anchora udgør det perfekte udgangspunkt for udforskning af den fascinerende hæl af den italienske støvle, som har så meget at byde på. Og beliggenheden et stenkast fra de skønne sandstrande tæller jo ikke just ned.

God plads og komfort

Der er masser af plads både inde og ude, og alt er velholdt hele vejen igennem. De for Syditalien så typiske næsten minimalistisk indrettede rum giver en svalende og behagelig ramme for de som regel temmelig korte ophold inden døre: Hvem vil sidde indenfor, når de har en stor have, terrasse og pool samt pragtfuldt vejr? Den eneste årsag skulle være for at køle ned, her er nemlig aircondition i næsten alle rum. Af anden komfort kan vi nævne opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn og internetadgang (med USB-modem).

Læs mere om Villa Anchora

Saltvand eller pool?

Villa Anchora er stedet for dem, der vil have i pose og sæk: Du bor 250 meter fra havet, og vil du have mange flotte sandstrande med lækkert, fint, hvidt sand at vælge imellem i området: Torre Vado, Pescoluse, Torre Pali og Maldive del Salento. Og samtidig har du jo din egen pool med solsenge.

Villaen på Villa Anchora

Villa Anchora med 10/12 sovepladser

Villaen er ca. 340 m² stor og ligger i to plan: - I stueetagen finder vi en stor opholdsstue og spisestue en suite, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har internt badeværelse), et soveværelse med to enkeltsenge og et separat køkken med gasblus, ovn, køleskab med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Ved siden af køkkenet er der endnu et badeværelse med bruser og wc. - På første etage (som du har adgang til via en ydre trappe) er der en selvstændig lejlighed bestående af en lille stue med køkkenhjørne (gasblus, ovn, køleskab og mikrobølgeovn), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med "smal" dobbeltseng (140 cm bred) og to badeværelser. - Udenfor har du 2000 m² have at røre dig på med møbleret terrasse og pool. Der er også en kælder med langbord til 12 personer og tilhørende køkkenhjørne samt minibar. - NB. Der er aircondition i alle soveværelser undtagen værelset med den smalle dobbeltseng på første etage. Der er også aircondition i stuen og i køkkenet i stueetagen samt i kælderen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Fontanelle

Ugento, Apulien

Trullo San Giovanni

Ceglie Messapica, Apulien

Trulli Antichi

Gioia del Colle, Apulien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Pajara di Nelly

Marina di Marittima, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Populært i Apulien

search map