Anmeldelser af Scogliera del Gabbiano

 
Scogliera del Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Scogliera del Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Leuca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Scogliera del Gabbiano

Læs personlige anmeldelser af Scogliera del Gabbiano som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Scogliera del Gabbiano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anne Lise og Martin fra Hvalpsund boede på Scogliera del Gabbiano i Santa Maria di Leuca fra d. 25. juni til d. 2. juli 2005.

Vi har haft een kanon-ferie, alle vore forventninger er opfyldt, efter nogle få forhindringer i Tyskland på vej der ned kom vi til Volterra (Hotel San Linol) ca. 12 timer bag ud, alle tiders hotel i omgivelser der ikke kan beskriver men bør ses. Derfra gik turen til Santa Maria di Leuca, Der er langt, men værd at køre efter Scogliera del Gabbiano er et familie foretagende bestående af faderen -datteren-og barnebarnet der taler en lille smule engelsk alle meget flinke, høflige-og meget hjælpsomme- værelset vi havde lejet var helt efter foreskrifterne og med klimaanlæg. Bortset fra at kystvejen har fået nyt nummer, alt har været perfekt. Næste år er vi parate igen- måske ikke længere end til Volterra. På vej hjem kørte vi lige over Prag. Vi har kørt Km. 6970 i ferien. Vi vil gerne sige In-Italia tak for et godt samarbejde og en forrygende ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map