Anmeldelser af Residence Messapia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Messapia

Læs personlige anmeldelser af Residence Messapia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Messapia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint ophold på Residence Messapia

Vort ophold på Residence Messapia var rigtig fint. Det er et godt sted hvor ikke møder andre danskere.
Lejlighederne er store og rene, og ligger fint omkring poolen
Poolen er også rigtig fin. Der er masser af liggestole - både i solen og i skyggen. Bemærk at det er en saltvandspool, og der skal bruges badehætte.
Der er fin underholdning både i løbet af dagen og om aftenen - alt foregår på italiensk, men det kan godt gå.
Deres internet er frygtelig ringe - vort virkede ikke i 7 dage. Køb noget hjemmefra.

Vi fik kun morgenmad på hotellet - var ok.
Selve hotellet ligger lidt udenfor byen, og det kræver en bil for at komme rundt dernede.
Der er ingen indkøbsmuligheder i nærheden af hotellet. Kræver igen bil

Santa Maria di Leuca som feriedestination

Santa Maria di Leuca er ok, men noget kedelig. Modsat en stor del af Italien er madkulturen ikke særlig spændende. Der er fisk over alt - måske af god kavalitet, men både deres pizzaer og andre retter man kan købe er ikke særlig spændende - prøvede 8 forskellige restauranter.

Der serveres til gengæld rigtig fin vin i området

Kysten på begge sidder af byen er rigtig spændende. Her er både sandstande og klippekyster. En del af klippekysterne er med store grotter, som man kan svømme i
Der er ingen strand i Santa Maria di Leuca

Residence Messapia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Messapia
Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Bedømmelse af Residence Messapia

Santa Maria di Leuca som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn

Bedømmelse af Residence Messapia

Santa Maria di Leuca som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen og hans familie fra Espergærde boede på Residence Messapia i Santa Maria di Leuca fra d. 7. til d. 14. juli 2007. De har været på rundrejse i Campania, Basilicata, Apulien og Lazio.

Vi var glade for langt de fleste steder.

Især l'Orto di Lucania nær Montescaglioso var en fantastisk oplevelse; både mht. indkvartering, modtagelse, mad - ja det hele. Og Montescaglioso var pittoresk og havde turens absolut smukkeste udsigt -fra den gamle byport (tror vi nok det var) kunne man kigge ud over hele dalen - det var forrygende!

Matera var ligeledes meget spændende (men hårrejsende svær at finde rundt i). Hotellet var virkelig lækkert - og meget anderledes. Smukt og rustikt og også her var der en udsigt ud over byens tage, der sagde spar 2 - klart anbefalelsesværdigt (men vi fandt det først, da vi parkerede bilen og gik - de små snorklede gader og ensrettede stræder var en udfordring at finde rundt i).

Villa Rizzo, var ligeledes meget smukt (men der kunne I måske være nye rejsende behjælpelige med en lidt mere specifik rutebeskrivelse. Og advarsel, for skiltningen var temmelig anarkistisk i det område...) - vi brugte megen frustrerende tid på at finde frem.

Santa Maria di Leuca var et rigtigt italiensk badehotel ... og det var godt (nok), men de var lidt tunge at danse med, hvis kommunikationen ikke kunne foregå på italiensk. Vi blev bedt om at lave et inventartjek af potter og pander og gud ved hvad (en liste så lang...på italiensk) Vi gav op og det accepterede de heldigvis, for selv med hjælp fra 3 parlører, lykkedes det os kun at finde ud af hvad 1/10-del betød. Det er vigtigt at I fortsat fortæller at det er meget "italiensk" med en lind strøm af underholdning mv. - ikke et sted man vegeterer.

San Felice Circeo og hotellet Maga Circe var lidt af en skuffelse. Maden var forrygende og det samme var udsigten, som vi desværre måtte helt ud for at nyde - vores store panoramavindue var nemlig punkteret og derfor uklart. Vi lå helt nede i mørk kælderplan (indelukkede værelser som vist ikke havde været brugt længe?) og fik glæden af de ovenliggende gæsters skrald - det røg simpelthen ud over altanen og ned til os. Vores piger var lidt ærgerlige over at poolen allerede lukkede kl. 18.00. Selve hotellet og den rating det har, synes vi var for gavmild (for dyrt) - især sammenlignet med de øvrige steders langt højere standard - der var en fornemmelse af lettere forfald (symbolsk nok var en stor del af gæsterne meget gamle "adelsfrøkener" som har haft deres bedste tid).

Men når det er sagt, så ligger hotellet smukt og der er ingenting at udsætte på venligheden - heller ikke der. Dog passer den tidsangivelse til Rom vi fik slet ikke - det tog ikke små 50 minutter (jo måske hvis man er indfødt italiener og kører i en Ferrari uden bremser -) i stedet tog det 1 time og 50 minutter med 120 i timen.

Hvis vi skal anbefale et sted må det blive L'Orto di Lucania - der vil vi gerne til igen; ligesom Matera også er et besøg værd igen.

Vi vil til gengæld gerne takke jer for jeres utroligt gode service - hele vejen igennem! Det var dejligt at vi kunne ringe til jer og få hjælp til refundering af vores forudbestilte strandstole og parasol (da vi var på Messapia; Santa Maria di Leuca.)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Søren og familie fra Skødstrup boede på Residence Messapia i Santa Maria di Leuca fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Byen og området

Levede op til vores forventninger. Vi søgte et sted, hvor vi ikke ville møde en masse andre skandinaviske turister. Vi søgte et sted, der viser Italien på en uforfalsket/autentisk måde. Denne forventning blev indfriet. Der er selvfølgelig mange turister i området, men det var næsten udelukkende italienske turister. I løbet af 2 uger stødte vi alene ind i eet eneste andet dansk par. Herudover hørte vi et par enkelte gange nogle turister ordudveksle på hhv. tysk og svensk. Således føler vi, at vi har oplevet denne del af Italien på italienernes vilkår. Vi kunne godt have ønske en lidt højere standard på byens restauranter. Pizzarierne var gode, men restauranternes kunnen er ikke på højde med f.eks. Rom og andre større byer. Byen Gallipoli, som kan nås ved 45 min. kørsel var vores foretrukne udflugtssted til en lidt større by. Byen har et rigt udbud af forretninger, gadeunderholdning o.lign. Der var relativt få kulturelle udflugtssteder, som vi fandt interessante, men det var som forventet og derfor ikke et problem. Vi fandt den lækreste sandstrand ca. 15 minutters kørsel op ad vestkysten - i byen Torre Vado. Det var fantastisk, hvis man er vild med sandstrand.

Opholdsstedet

Vi fik en meget venlig modtagelse, hvor en af animatorerne viste os hele resortet. Desværre er det generelt, at engelskkundskaberne er MEGET dårlige, så de har svært ved at fortælle alt det, som man fornemmer, de gerne vil fortælle.

Generelt havde vi følelsen af, af alle ansatte på resortet var der for os. Forstået sådan, at de var superopmærksomme og nærmest fra første sekund vidste alle ansatte på resortet, hvem vi var og hvor vi boede. Vi oplevede aldrig et "det kan ikke lade sig gøre". Tværtimod kunne alle ønsker imødekommes. Det var en dejlig oplevelse.

Hotellet levede delvist op til vores forventninger. Således havde vi set frem til en stille ferie. Vi havde ikke forventet særlig meget underholdning på feriestedet. Det viste sig, at der er et endda særdeles omfattende underholdningsprogram på stedet. Der er tilknyttet 4-5 animatorer, hvis opgave alene er at lave diverse aktiviteter HELE dagen/aftenen. Programmet starter med aerobics i poolen om formiddagen, herefter diverse danse ved poolen, konkurrencer ved poolen osv. osv. Om aftenen er der teater, Karaoke, dans, sang, optræden osv. osv. Vi var meget overvældede over, at dette underholdningsprogram strakte sig fra ca. kl. 10 til kl. 24 HVER DAG! Havde det været danske/nordiske animatorer havde det nok været forfærdeligt, men retfærdighedsvist skal det siges, at de italienske animatorer var både dygtige og sympatiske. Derfor formåede vi at "komme igennem" de to ugers ferie uden at blive sådan rigtig generede af det. Vi valgte at se på det som en måde at opleve, hvordan italienerne morer sig, idet det viste sig, at stort set SAMTLIGE italienere på feriestedet ELSKEDE animatorerne show og deltog ivrigt - ung som gammel.

Poolen er lækker - specielt idet den er fyldt med saltvand fra havet.

Det mangler et strygebræt/-jern på værelserne!

Det er muligt at købe Internetadgang på hotellet, men det foregår via et 56K modem, bare lige t.o. :-)

Da vi skulle checke ud, havde hotellet taget penge for noget de kaldte "terazza club" samt "consuming fee". Disse to poster antog 320 euro på regningen. Jeg hævdede, at jeg ikke skulle betale for dette og det skabte en del turbulens, hvor chefen måtte tilkaldes, idet receptionisterne var fast besluttede på, at jeg skulle betale disse beløb, som jo er indbefattet af det beløb, som vi havde betalt til IN-ITALIA. Dette var en RET TRÆLS oplevelse!

Det koster altid 20 euro pr. person - både for voksne og børn at spise i restauranten - også selvom man f.eks. blot spiser en forret. MEGET MYSTISK koncept! Generelt benyttes ikke penge under opholdet. ALT skrives på gæstens regning, og der betales samlet ved check out. Det kan anbefales, at man gemmer alle sine kvitteringer, så man har en mulighed for at checke om alt stemmer ved afrejsen.

Tips til næstkommende:

Anskaf jer en GPS. Dette lille apparat var vores "bedste ven" under rejsen :-)

Andre kommentarer:

Den tilsendte kørselsvejledning fra IN-ITALIA er ret dårlig.

Det kunne være fedt, hvis IN-ITALIA lavede en informationsmappe med diverse information om, hvordan "tingene fungerer" på stedet, så man kan føle sig velinformeret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Corte dei Messapi

Muro Leccese, Apulien

Anbefalinger til dig

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare

Villa Rita

Monopoli

Trulli Antichi

Gioia del Colle

search map