Feriebolig i Santa Maria di Leuca i Apulien

Residence Messapia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Flot feriecenter med panoramisk beliggenhed, som byder på rummelige lejligheder med terrasse eller have, pool med børnepool og restaurant på stedet. Residence Messapia ligger ca. 1 km fra den hyggelige Santa Maria di Leuca, hvor du finder indkøbsmuligheder, caféer og flere spisesteder.

Flot feriecenter

Residence Messapia er et flot nybygget feriecenter, der benytter spændende arkitektoniske elementer, både hvad angår den flotte hovedbygning af middeladerlige inspiration med restaurant og reception, og selve lejlighederne.

Læs mere om Residence Messapia

Gode faciliteter

Stedets pool med separat børnepool ligger ved hovedbygningen og restauranten. Desuden findes her parkeringsplads, møntvask, bar, mødelokaler, roof-garden og udendørs teater, hvor der arrangeres aftenunderholdning i højsæsonen.

Rummelige og flot møblerede lejligheder

På Residence Messapia findes 54 toværelseslejligheder og 16 treværelseslejligheder samt en række etværelseslejligheder og hotelværelser. Lejlighederne er alle flot møblerede, rummelige og råder over aircondition, satellitfjernsyn, værdiboks og udendørsområde med havemøbler. Komplekset ligger ligger op ad en bakke med en flot udsigt over Santa Maria di Leuca og ved en stille vej, så man forstyrres ikke af larmende trafik.

Lejlighederne på Residence Messapia

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og er ca. 40 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa, soveværelse med fransk seng (1½ soveplads), badeværelse med toilet og bruser og bakon eller lille terrasse.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og er ca. 55 m². Den består af rummelig opholdsstue med lille køkkenhjørne (to gasblus eller elplader samt køleskab) og dobbelt sovesofa samt eventuelt ekstra seng, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og udendørs stor terrasse eller have med havemøbler. Bemærk at terrassen / haven deles med nabolejligheden eller -hotelværelset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Corte dei Messapi

Muro Leccese, Apulien

Anbefalinger til dig

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map