Hotel i Santa Maria di Leuca i Apulien

Hotel L'Approdo

 
Hotel L'Approdo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel L'Approdo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Leuca og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel L'Approdo ligger på et udsigtssted over havnen i Santa Maria di Leuca.

Hotellet ejes af den sprudlende Carlo og hans familie. Selve bygningen stammer fra 70'erne og har den fordel, at fællesarealer og værelserne er dejligt store. Foran hotellet finder du parkeringspladsen og et stort svømmebassin på 18 x 9 meter. Hotellet har desuden eget dykkercenter.

Læs mere om Hotel L'Approdo

Hotellets restaurant byder på den gode regionale madlavning baseret især på fisk og grøntsager, men du kan også få mere kendte italienske og internationale retter. Så længe vejret tillader det dækkes bordene på den store terrasse, hvorfra du nyder udsigten over havnen og det blå hav. Der findes endvidere reception, bar og fælles fjernsynsstue med satellit-TV.

Her findes i alt 54 værelser. De er alle blevet indrettet forskelligt med pastelfarver og inspiration fra Carlos egne rejser især i Nordafrika. De råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der findes værelser med og uden havudsigt, men prisen er den samme: Jo tidligere du reserverer dit værelse, jo større er chancen for, at du får et værelse med havudsigt!

Skjul teksten
 
 
search map