Hotel i Santa Cesarea Terme i Apulien

Villa Raffaella

 
Villa Raffaella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Raffaella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Cesarea Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Raffaella er flot, lys og nyrestaureret og ligner nærmest en borg med tårn, buegange og adelig udformning. Villaen fungerer som hotel og består af flotte saloner og 42 sovepladser i værelser med højt til loftet og smagfuld indretning med sans for de historiske detaljer.

Middelhavet ligger blot 50 meter væk og forkæler øjet med en malerisk klippestrækning – man skal blot krydse kystvejen. Skulle man også få lyst til en sandstrand, kan man køre de 6 km til Porto Badisco eller længere op til Otranto, hvor der er gode bademuligheder. Et større udvalg af sandstrande finder man ovre på den Joniske kyst ved Pescoluse (også kaldet de Italienske Maldiver) – ca. 40 km. Andre udflugtsmuligheder er nabobyen Castro med sit historiske centrum og tempereret azurblå vand. Desuden er byerne Gallipoli, Otranto og Santa Maria di Leuca bestemt et besøg værd … eller to.

Får man lyst til at nyde Adriaterhavets åbne vidder uden at slentre ned til vandet, har man adgang til villaens enorme tagterrasse, hvorfra havet tager sig godt ud. Villaen har desuden mange behagelige udendørsområder som fx terrasser, verandaer og en lille fin have.

Læs mere om Villa Raffaella

Skjul teksten
 
 
search map