Ferieboliger og hoteller i Santa Cesarea Terme

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens oprindelse kan spores tilbage til grækernes tidlige indvandring, og man har fundet omtaler af de varme kilder helt tilbage fra det 2. århundrede f.v.t. Det var dog først i det 19. århundrede at en egentlig by voksede frem efterhånden som velhavere fra nærliggende Lecca byggede ferieboliger her. Byens vartegn er kuplen bygget i maurisk stil, som er en del af Villa Sticchi fra slutningen af det 19. århundrede. 

Santa Cesarea Terme som har omkring 3.000 indbyggere, er stadig primært kendt som en kurby, der nyder godt af det 30 grader varme, mineralrige vand, som strømmer op flere steder. Der er dog også gode muligheder for at bruge ferien på at bade i det krystalklare hav eller tage på vandreture i smuk natur.

Der er et godt udvalg af restauranter og caféer i byen. Der er desuden ikke langt til Otranto og Lecce, hvis du ønsker mere variation eller flere indkøbsmuligheder. 

Kort over Santa Cesarea Terme i det sydlige Italien

Vil du gerne danne dig et overblik over byen og området, kan du bruge kortet herunder. Her kan du også se hvilke lufthavne og seværdigherder der er i Apulien i SydItalien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger i Santa Cesarea Terme

Søger du den helt rigtige destination til en livsnyderferie i Italien? Så er kurbyen Santa Cesarea Terme et godt bud. Vi har allerede fundet byens bedste hoteller, ferielejligheder og villa, hvor du har bedst mulighed for at koble helt har og bruge som base for udforskning af regionens seværdigheder og badestrande. 

I udvalget, som du finder i søgemaskinen øverst på siden, findes ferieboliger, der passer til alt fra en romatiske parferie til ferier med storfamilien. Indtast blot de datoer du er interesseret i, så vil du få en oversigt over alle indlogeringsmuligheder i byen og nærområdet.

>> Ferie i Apulien - her finder du priser på hoteller og ferielejligheder

Læs mere om Santa Cesarea Terme

Skjul teksten
 
 
search map