Feriebolig i San Michele Salentino i Apulien

La Corte dei Trulli

 
La Corte dei Trulli er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte dei Trulli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Michele Salentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drømmer du om at bo mellem oliven- og frugttræer i en grøn have og bruge din ferie på at få den landlige stemning ind under huden? Så tag til La Corte dei Trulli, hvor du endda er velkommen til at dykke helt ned i stemningen og plukke træernes frugter, finde dine grøntsager i køkkenhaven og ellers bare nyde de fire hektar jord, der er til alles rådighed.

Indånd den friske luft

Du finder La Corte dei Trulli blot 5km fra den hyggelige landsby San Michele Salentino, der er en typisk landsby, hvor du kan møde et autentisk hverdagsliv. I dette hjørne af Apulien hersker der frodighed, og du kan således plukke dine frugter direkte fra træerne og dine grøntsager fra jorden, eller du kan hvile dig i skyggen af et århundrede gammelt oliventræ, mens eftermiddagen går på hæld. Folket har en forkærlighed for at grille udenfor, og duftene spreder sig fra have til have, og hvis det ikke skærper ens appetit, hvad gør så?

Du befinder dig i trekanten mellem Lecce, Taranto og Monopoli, som alle tre er byer, der er et besøg værd. Til udflugtslisten skal du også tilføje Alberobello (ca. 45 km) og Locorotondo (ca. 36 km).

Læs mere om La Corte dei Trulli

Bo i en charmerende Trulli eller privat villa

Francesca og hendes mand byder dig velkommen på La Corte dei Trulli, som de har istandsat på smagfuld og nænsom vis for at imødekomme deres gæsters ferielængsler. De har haft respekt for de historiske detaljer og alligevel tilføjet moderne komfort i form af aircondition og internetforbindelse til de gamle rammer, så din ferie kun bliver endnu bedre. Ved siden af de originale Trulli-huse har de opført nogle mindre villaer. Vælger du at bo i en autentisk Trulli, finder du en stemningsfuld feriebolig med de originale rundede vægge, det lave loft og de små vinduer, mens villaerne tilbyder lyse rum, der dog er en smule mindre end kvadratmetrene i Trullierne.

Læs om lejlighederne på La Corte dei Trulli

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Corte dei Trulli

Læs personlige anmeldelser af La Corte dei Trulli som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Corte dei Trulli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ferie i La Corte dei Trulli

Super hyggeligt sted. Vi boede i en Trulli som var meget hyggelig. Venlig værtspar. God køkkenhave hvor man måtte tage hvad man ville. Dejligt grill/udekøkken. Dejlig velholdt have med pool. Vi var de eneste som var der den uge - så vi havde det hele for os selv.

Læs mere
 
search map