Ferieboliger og hoteller i San Michele Salentino

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er tre gode grunde til, at du skal tage til San Michele Salentino: Det smukke landskab, den varme velkomst du får af indbyggerne, og sidst men ikke mindst den strategiske position for udflugter til resten af denne vidunderlige region.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

En oplagt beliggenhed af flere grunde

San Michele Salentino er en lille landsby beliggende i hjertet af Apulien. Helt præcist ligger byen omkring 30 km fra havet, 12 km fra den billedskønne by Ceglie Messapica, 14 km fra Ostuni og 45 km fra den berømte by Alberobello. Der er ca. 115 km til den vidunderlige Matera i naboregionen Basilicata, europæisk kulturby 2019, og som uden tvivl fortjener et besøg.

Det praktiske

I San Michele Salentino er der supermarked og nogle butikker, et stort pizzeria, som nogle gange også er udgangspunkt for folkelige fester over sommeren. Bemærk, at byen har mange ensrettede gader, så det kan være svært at finde omkring med en gps. Det bedste er derfor at parkere bilen og besøge byen til fods - således møder du også de lokale.

Læs mere om San Michele Salentino

Skjul teksten
 
 
search map