Feriebolig i San Cataldo i Apulien

Residence Salento

 
Residence Salento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Salento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Cataldo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Salento ligger ca. 200 meter fra havet og stranden i den lille San Cataldo by.

Besøg de smukke strande

Her bor du i kort afstand fra det smukke barokke centrum i Lecce. Ca. 100 meter fra lejlighederne er der et lille torv med grønthandler, kiosk, isbar og to pizzeriaer - om søndagen er der gademarkedet ca. 150 meter herfra. Langs kysten nord og syd for San Cataldo er der mange små bugter med smukke strande, men området er også oplagt for dem, der vil cykle rundt i smukke omgivelser.

Læs mere om Residence Salento

Lyst og rummeligt

Residence Salento er blevet renoveret for nyligt, og lejlighederne fremstår lyse og rummelige. På stedet er der reception og 17 lejligheder. Kun to- og treværelseslejlighederne råder over parkeringsplads (én pr. lejlighed). Alle lejligheder råder over aircondition, fladskærm og lille tekøkken med to elplader.

Lejlighederne på Residence Salento

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetage og består af alrum med tekøkken (to elplader) og soveafdeling med dobbeltseng og udtrækseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejlighederne ligger på første sal og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader) og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er hverken balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader), soveværelse med dobbeltseng og køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og udgang til haveplads med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med lille terrasse)

Lejlighederne ligger på første sal og består af opholdsstue med tekøkken (to elplader) samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og lille terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Salento

Læs personlige anmeldelser af Residence Salento som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Salento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Salento

San Cataldo

En vældig hyggelig bolig, lidt trange rum i forhold til hvad billederne lovede, men venligt personale, og San Cataldo er en sød lille by.

Læs mere

Solrige dage i San Cataldo

Efter en anstrengende cykeluge (grundet varmen) gennem det smukke Salento, havde vi en meget afslappende, fredelige dage i Residence Salento. Lejligheden var meget godt vedligeholdt, ren og moderne. Personalet i receptionen var meget venlig og hjælpsomt, ligesom ejeren. Da vi ikke havde lejebil, var beliggenheden tæt på stranden var meget belejlig for os. I slutningen af juni var alle stadig meget roligt så på den lange strand var der stadig masser af plads. I nærheden er et lille indkøbscenter hvor man kan handle, der var to pizzeriaer og et gelateria. Arkitektonisk var det lille centrum ikke et mesterværk, men folks venlighed var simpelthen overbevisende. Vi har befundet os rigtig godt i Residence Salento.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Salento

Læs mere

God til os over 50

OK indkvartering til os over 50 og småbørn. Ikke for dem der rejser med teenagere.

Læs mere

Jesper og kone fra Roskilde boede på Residence Salento i San Cataldo fra d. 3. til d. 17. september 2011.

Fin fin tur til San Cataldo. Ikke sidste gang vi er der!

Lejligheden var fin med dejlig terasse foran. Den ligger tæt ved en supergod strand, der her i september på hverdagene var næsten mennesketom - herligt.
En smule musik må forventes fra nærliggende bar/disko/pool og fra torvet, hvor de lokale dansede 'vild med dans' konkurrence og line dance i det fri - rigtigt hyggeligt - torvet i sig selv er ikke noget at råbe hurra for(halvforladt betonbyggeri). Det huser dog nogle pizzeriaer og vigtigst - en rigtig god købmand/mini supermercato.

Vejret super super - første halvdel af september - udelukkende sol og mellem 30 - 35 grader om dagen og 20 - 25 om aftenen.

Salento halvøen er ikke større end at man let og forholdsvis hurtigt kommer rundt med bil. Særligt byen Gallipoli syd vestpå er et besøg værd, da de lokale fiskere også bebor den gamle bydel og dermed giver atmosfære - tag dertil i god tid om aftenen og se solnedgangen fra restaurant la Sirene!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Salento

Læs mere
 
search map