Ferieboliger og hoteller i San Cataldo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Badebyen San Cataldo er beliggende 10 km stik øst for den syditalienske perle, barokbyen Lecce og kaldes derfor i folkemunde Lido di Lecce. Byen er en klassisk italiensk badeby med god strand, med palmer langs kystvejene, med moderne sommerboligkvarterer og et torv med et sæsonpræget udbud af spisesteder, isbarer og butikker med blandt andet kolonialvarer. Med andre ord, her er alt, hvad man skal bruge for en god badeferie i sommermånederne, for i ydersæsonen og om vinteren er der meget stille i San Cataldo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Aktiviteter

Har man brug for at supplere timerne på stranden med lidt kultur er der muligheder for at deltage i olivenoliesmagninger, vinsmagninger, gårdbesøg mm i det omgivende opland, ligesom Lecce med sine mange arkitektoniske og historiske sider, bør kunne tilfredsstille kultur-trangen hos de fleste. Det kan også anbefales at besøge Otranto syd for San Cataldo, eller Gallipoli syd-vest for Lecce på Salento-halvøen og Santa Maria di Leuca helt nede i hælen.

Lidt mere aktiv

Takket være San Cataldos plane omgivelser er cykling i en klasse for alle, og da området er præget smuk natur med grøn vegetation og mange smukke strandbugter, er der desuden en gulerod for enden af anstrengelserne. Er man den musikalske type, der foretrækker at danse de ekstra sommerkilo af, er der også lidt liv i byen om aftenen, der lystigt fodrer aftenen med lyd.

Markedsdag

På en højhellig søndag kan man gå på gaden og finde strømper til en 10'er, nye støvler eller et fint broderet forklæde, for søndag er der gademarked i byen.

Læs mere om San Cataldo

Skjul teksten
 
 
search map