Hotel i Rodi Garganico i Apulien

Hotel Poggio degli Ulivi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette sydlandske landsted ligger lige i udkanten af byen Rodi Garganico. De smukke omgivelser præges stærkt af oldgamle oliventræer - på stedet finder man 120 af dem på 2 hektar jord. De pryder med deres skulpturelle stammer og olivengrønne farve - og så benyttes der naturligvis olie fra egen olivenpresse i restauranten. Desuden har stedet truffet aftale med en lido ca. 1½ km herfra. Ja, her mangler ingenting.

Byen ligger blot 800 m væk

Mens afstanden til Rodi Garganico er blot ca. 800 m, er der ca. 1½ km til byens sandstrand, hvor hotellet har en aftale med en lido (mod tillæg). Bemærk at selv om vejen kan tilbagelægges til fods, så er den ikke oplyst om aftenen og der er ikke fortorv. Men hotellet stiller dog en 8 personers minibus med chauffør til rådighed til kørsel til stranden/byen (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Poggio degli Ulivi

Pool, spas og leg

Som et alternativ til bølgen blå man kan vælge at blive på stedet og dase ved poolen, hvor der er sol hele dagen og parasoller, liggestole samt poolbar. I sidstnævnte finder man bordfodbold, karaoke-anlæg og mulighed for at købe en let frokost samt drikkevarer. Når solen er på vej ned, kan man nyde de ildrøde solnedgange over Tremiti-øerne fra terrassen ved restauranten.

Blandt andre udendørsfaciliteter kan nævnes en legeplads til børnene, parkeringsplads og cykeludlejning.

Restaurant

Hvis man bestiller halvpension i restauranten, så serveres hovedretten (kødet eller fisken) ved bordet mens tilbehør og garniture serveres som buffet. Morgenmaden serveres også som buffet.

Læs om værelserne på Hotel Poggio degli Ulivi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map