Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Mest populære byer og områder

Det er nemt at rejse på tværs af Apulien, men noget mere langsommeligt på langs. Denne smukke region, som bl.a. udgør hælen i den berømte italienske støvle, er hele 450km lang på den længste led, men kun omkring 100km bred. Afstandene kan derfor være betragtelige, og det kuperede terræn med små veje gør ikke rejsen hurtigere - men heri ligger også en del af Apuliens uimodståelige charme.

Når du rejser til Apulien med In-Italia, kan du vælge at rejse fra enten Aalborg Lufthavn, Billund Lufthavn, København Kastrup, eller fra Hamborg Lufthavn. Brug søgemaskinen til at danne dig et overblik over de mange unikke ferieboliger - når du har fundet det rigtige sted og er klar til at booke din rejse, går du videre til flybooking, og dernæst får du mulighed for at reservere en lejebil. Alt klaret på én gang og sikret af Rejsegarantifonden - bedre bliver det ikke.

Fly fra Danmark til lufthavne i Apulien

Der går i skrivende stund ingen direkte flyforbindelser fra Danmark til Apulien, men de to lufthavne Brindisi Salento Airport og Bari Palese Airport kan for det meste nås ved kun en enkelt mellemlanding, ligesom det er muligt at flyve til fx. Napoli lufthavn, hvorfra der er ca. 120km kørsel til den vestlige del af Apulien.

I perioder er det også muligt at flyve direkte fra Danmark til lufthavnen i Pescara, hvorfra der er ca. 100km kørsel ad god motorvej ned langs Adriaterhavskysten til den nordlige del af Apulien. Under alle omstændigheder anbefales det at leje en bil, så man kan fragte sig selv rundt i dette fantastiske landskab.

Mere information til din rejse til Apulien

Apulien udgør hælen i den italienske “støvle” i den sydøstlige del af landet, omgivet af regionerne Campania mod vest, Molise mod nord og Basilicata mod sydvest. Regionen har en befolkning på omkring 4 millioner, hvoraf de ca. 328.000 bor i regionshovedstaden Bari, som er Syditaliens næststørste økonomiske centrum, efter pizzabyen Napoli

Apulien byder på en fantastisk gastronomi, store naturoplevelser, en lang række historisk unikke byer og monumenter og rige muligheder for en sol- og badeferie.

Landskabet i regionen er præget af marker og lunde med oliventræer, hvoraf nogle er helt op til 3000 år gamle. Her produceres olivenolie en masse, ja faktisk står Apulien for hele 50% af den samlede produktion af olivenolie i Italien. 

Ved kysterne i Apulien finder du en sand overflod af bademuligheder, hvad enten det er regionens karakteristiske stejle klipper eller de smukke, hvide sandstrande. De hvide sandstrande finder du især ved den Joniske kyst syd for Gallipoli, som ofte kaldes for “Italiens Maldivere”, eller ved Adriaterhavskysten i naturparken Gargano.

I regionshovedstaden Bari kan du opleve basilikaen San Nicola, som huser resterne af Sankt Nicolaus, der har givet ophav til legenden om julemanden (Santa Claus); fæstningen Castello Svevo, bygget af den normanniske konge Roger 2. af Sicilien; og San Gregorio-kirken bygget under den byzantinske periode.

I Lecce - der ofte kaldes for Syditaliens Firenze - kan du opleve en overflod af bygninger og monumenter fra baroktiden i byens historiske centrum, der har fået Unesco til at erklære den for verdensarv. I Ostuni, der også kaldes for “den hvide by”, kan du gå på opdagelse blandt byens monumenter, såsom Chiesa delle Monacelle, kirken San Francesco og katedralen. Og i Alberobello har du mulighed for at se en hel særlig type huse med kegleformede tage, kaldet trulli, som er kendt helt tilbage fra det 15. århundrede og er på Unescos liste over verdensarv.

Og så er der regionens fremragende tapas-lignende gastronomi. Her kan du smage på lækre fiskeretter, det berømte gyldne brød fra Altamura, nye, fremadstormende vine, f.eks. fra Accademia dei Racemi, Cantina Due Palme og Castello Monaci, eller søde specialiteter, såsom den regionale klassiker, der består af tørret figen med mandel og overdrysset med kakao. 

>> Få mere information til en ferie i Apulien her

 
 

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Villa Cornarea

Canale d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

Hotel D'Amato

Peschici

search map