Villa i Polignano a Mare i Apulien

Villa Due Palme

 
Villa Due Palme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Due Palme er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Due Palme er et rummeligt landhus fra midten af 1800-tallet. Den ligger ca. 3 km fra nærmeste strand og her er god plads både inde og ude, for du har en have på omkring en hektar, og det endda med privat pool og dejlig terrasse.

Den perfekte feriebolig for familien

Den perfekte feriebolig for familien, som søger et afslappet og komfortabelt ophold i det spændende Apulien. Her opnår du både roen på landet og nærheden til det krystalklare hav ved Polignano a Mare. Villaen ligger i to plan og er udstyret med aircondition. Fra terrassen har du udsigt til havet.

Læs mere om Villa Due Palme

Privat pool

Foran villaen udstrækker den store have sig, og lige op af huset finder du poolen med dens terrasse, solstole, parasoller og grill-områder. Med leje af villaen følger også cykler, så du kan udforske nærområdet.

Villa med 8 sovepladser
Villaen ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder du en rummelig opholdsstue med satellitfjernsyn og dvd-afspiller, en spisestue, et separat køkken (4 gasblus, ovn, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine og opvaskemaskine), et pulterkammer med vaskemaskine og et badeværelse med bruser og badekar. På første etage er der to soveværelser med dobbeltseng og terrasse mod haven og poolen, to soveværelser med hver to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 
search map