Villa i Polignano a Mare i Apulien

Villa Cavuzzi

 
Villa Cavuzzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cavuzzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Cavuzzi ligger i dejlige grønne omgivelser knap 5 km fra den hyggelige by Polignano a Mare og kun 2 km fra de skønne sandstrande.

Villaen er et rigtig godt udgangspunkt for to familier som vil bo i en privat og selvstændig villa og samtidig ønsker at opleve flere af Apuliens interessante byer, torve og seværdigheder.

Læs mere om Villa Cavuzzi

Husets omgivelser er store og indbydende. I den enorme have findes en herlig pool som er omgivet af palmer og solsenge, to udendørs brusere, møbleret udeplads med udendørskøkken, grill og parkeringsplads. Bagved villaen findes der en fin køkkenhave med grøntsager som kan anvendes til madlavningen.

Villa med 8 sovepladser:
- Den velindrettede villa er fordelt på et plan, men i to afdelinger, hvilket gør den velegnet til to familier, der rejser sammen. Gennem entrèen kommer man ind i en opholdsstue med sofa og TV, stort køkken med fire kogeplader, ovn, køle-fryse-skab, opvaskemaskine samt spisebord med seks stole. I den ene del af villaen findes et soveværelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og brus. I den anden del af huset findes der ligeledes et soveværelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet, brus og vaskemaskine. Der er aircondition i alle soveværelserne.

Skjul teksten
 
 
search map