Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Trinchettina

 
Terrazza Trinchettina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Trinchettina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Polignanos historiske centrum med kort gåafstand til byens hyggelige gader og torv og kun ca. 200 meter til nærmeste strand ligger dette stemningsfulde byhus.

La Trinchettina er et udmærket valg for to par, som rejser sammen, eller for familien med 2-3 børn, som kan nyde komforten i to separate soveværelser med eget badeværelse. La Trinchettina er et rustikt og typisk syditaliensk hus med hvælvet loft, som giver en hyggelig stemning. Hustes udformning er ikke velegnet ikke til gangbesværede gæster eller små børn.

Læs mere om Terrazza Trinchettina

Treværelseshus med 4/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Huset er ca. 80 m² stort og er fordelt på 3 etager med en tagterrasse på 30 m². I stueetagen finder man et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser. En trappe (15 trin) fører op til første sal, hvor der findes et stort opholdsrum med komfortabel sovesofa og veludstyret køkkenafdeling og spisebord samt balkon mod gaden. På anden sal finder man det andet soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilett, kadbar med bruser og vaskemaskine. Også på denne etage er der en balkon mod gaden.

Til sidst, men ikke mindst, finder man på den øverste etage en herlig, møbleret terrasse med udsigt over byens berømte klokketårn og ikke mindst havet. Her kan man slikke sol om dagen og nyde brisen om eftermiddagen og aftenen i selskab med en god bog eller et glas vin.

Skjul teksten
 
 
search map