Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Tonia

 
Terrazza Tonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Tonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bo centralt i Polignano a Mare i en hyggelig lejlighed med terrasse og kig til havet fra selve lejligheden. Terrassen ligger på taget af huset og deles med ejeren, der dog foretrækker at solbade i sin sejlbåd, og af en fastboende ingeniør, der ikke rigtigt benytter terrassen. I kort gåafstand finder du caféer, spisesteder og købmand til de vigtigste dagligvarer - der er også supermarkedet udenfor bymuren.

Treværelseslejlighed med tre sovepladser:
- Lejligheden ligger i Pogliano a Mares hyggelige, historiske centrum, på første sal i en treetagers ejendom. Den er enkelt indrettet, og består af opholdsstue med spisebord og stole samt sofaarrangement, køkken, soveværelse med enkelstseng, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen, der vender ud imod havet, er der en balkon, hvorfra man har udsigt til havet. Lejlighedens største force er, at den har adgang til meget rummelig tagterrasse med skøn udsigt over havet.

Læs mere om Terrazza Tonia

Skjul teksten
 
 
search map