Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza sul Mare

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza sul Mare ligger i det historiske centrum i Polignano, i kort afstand fra spisesteder og indkøbsmuligheder. Her kan man glemme bilen og nå stranden på gåben om dagen mens man kan nyde byen om aftenen. Ønsker du at opleve området fuldt ud så anbefaler vi at man ankommer i bil: for eks. Itriadalen, Castel del Monte, Castellana Grotte er blandt de udflugter man ikke kan regne med at fuldføre med de sparsomme offentlige transport.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på tre niveauer og på grund af de indvendige trapper kan vi ikke anbefale den til familier med børn eller gangsbesværede rejsende. Det nederste niveau byder på en pæn opholdsstue på ca. 30 m² med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbeltsovesofa samt fjernsyn. På etagen ovenover findes soveværelse på ca. 10 m² med dobbeltseng med udgang til en lille patio på ca. 10 m² med bord og stole. På denne etage er der også badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører endnu en etage højere op, hvor den flotte terrasse på ca. 15 m² byder på en skøn havudsigt, bord, stole og parasol.

Læs mere om Terrazza sul Mare

NB: Polignano bycentrum er ikke tilgængeligt for biler, hvorfor parkering ikke kan ske ned på gaden. Desuden er stemningen - især i sommermånederne - ret livligt i omegnen, hvor barer, caféer og spisesteder holder åbent til sent på natten. Er du én der forstyrres af folk, der sidder og snakker på gaden til den lyse morgen, anbefaler vi, at du vælger at bo uden for byen eller i en anden by, for eksempel Monopoli, hvor stemningen er langt mere rolig.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza La Loggia

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Populært i Apulien

search map