Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Nido di Lucy

 
Terrazza Nido di Lucy er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Nido di Lucy er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en stemningsfuld sidegade i Polignano a Mares indbydende bymidte finder du denne skønne lejlighed, der har en stor tagterrasse med udsigt til byens tage. Ganske tæt herved finder du både spisesteder og indkøbsmuligheder, og samtidig er man nede på stranden på ganske få øjeblikke (200 meter).

Nido di Lucy og Polignano a Mare er et rigtig godt valg, hvis man ønsker at holde ferie i egen lejlighed i en syditaliensk by. Her kan du opleve det ægte Syditalien og samtidig have et stort udvalg af førsteklasses udflugtsmuligheder, der ikke ligger langt væk. Blandt andet kan du besøge kystbyen Monopoli eller den smukke Itriadal, der byder på adskillige seværdige byer og indbydende omgivelser.

Læs mere om Terrazza Nido di Lucy

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden er på ca. 60 m² og fordeler sig på to etager. Lejligheden består af stue med tv, dobbeltsovesofa, spisebord og stole. Desuden er her køkken med fire blus, ovn og køleskab med fryser samt udgang til en lille balkon. Endvidere er her badeværelse med toilet og bad. På den øverste etage er der soveværelse med dobbeltseng, en mindre stue, og den store møblerede terrasse på hele 40 m². Lejligheden er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map