Anmeldelser af Terrazza La Loggia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza La Loggia

Læs personlige anmeldelser af Terrazza La Loggia som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza La Loggia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ann-Cathrine og mand fra Sävedalen i Sverige boede på Terrazza La Loggia i Polignano a Mare fra 6. til 10. september 2012. Siden fortsatte turen til Masseria Cervarolo i Ostuni.

Det var en fantastisk uge !! Polignano a Mare var en charmerende lille by. De små gader i det historiske centrum, hvor for eksempel, den gamle dame sad og plukkede de friske krydderier. Den mand der kørte den lille skraldebil. Terrazza La Loggia var virkelig fin, frisk og dejlig. Helt vidunderligt med tagterrassen, hvor vi kunne sidde i både sollys og måneskin. Der var trængsel og travlhed udenfor, da der var en lille isbar lige nedenfor og også et udkigspunkt. Men absolut intet som forstyrrede.

Morgenmad blev serveret uden for Casa Dorsi, 10 skridt fra vores dør med udsigt over havet. Såå smukt !! Enormt venlig og hjælpsom ejer, som vi desværre ikke har navnet på. Han hjalp til med at bære taskerne på alle trapper. Mens vi spiste morgenmad sørgede hans kvindelige medarbejdere for at rede vores senge! Vi fik nøglen til en privat parkeringsplads lidt uden for det historiske centrum. Der var et supermercato lidt uden for det historiske centrum. Lidt op ad gaden i modsat retning var også et gelateria, Gran Bella Gelateria Blu ', med supergod is og meget venligt personale og ejeren var en sjov type der konkurrerede med sin is. Den nærmeste bedste restaurant var på pladsen, Neuro. Superdejlig og dygtigt personale, god mad. Restauranten på Hotel Covo dei Saraceni var også god og meget venlig personale + flot udsigt, hvis det ikke blæser for meget, da der så er plast for vinduerne. Det var dejligt vejr hver dag, så vi kørte mod syd til bl.a. Torre Egnazia, syd om Capitolo, og badede hver dag. Fine og rene strande.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

search map