Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza La Loggia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza La Loggia ligger i Polignano tæt på Loggia di Santo Stefano, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over havet og klipperne. I kort gåafstrand finder du indkøbsmuligheder og spisesteder - de nærmeste parkeringspladser ligger lige uden for bymuren af dette lille og nydelige bycentrum.

Terrasse og havudsigt

Huset er bygget i sten og er blevet indrettet som ferielejlighed. Det råder over aircondition, selvstændigt varmeanlæg, fjernsyn og wi-fi internetforbindelse. På toppen af bygning findes der desuden en flot terrasse med liggestole og havudsigt. Huset er fordelt på tre etager og vi kan derfor ikke anbefale det til gangsbesværede eller familier med små børn, da der ikke er elevator i bygning.

Læs mere om Terrazza La Loggia

Hus med 2+1 sovepladser:
- Man har indgang til huset via en udendørs trappe der ender i en repos, hvor man kan sidde og nyde udsigten over byen og havet. På denne etage er der opholdsrum med køkkenhjørne (fire elplader samt lille ovn) og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til etagen ovenover, hvor man finder en alkove med sovesofa (fransk seng, halvanden plads) og et soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon med havudsigt. Der er en dør der adskiller soveværelset fra trappen. Trappen fortsætter til tagterrassen - delvist overdækket - hvor der er grill, havebord og -stole, håndvask, vaskemaskine samt to liggestole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Populært i Apulien

search map