Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza La Loggia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza La Loggia ligger i Polignano tæt på Loggia di Santo Stefano, hvorfra man har en vidunderlig udsigt over havet og klipperne. I kort gåafstrand finder du indkøbsmuligheder og spisesteder - de nærmeste parkeringspladser ligger lige uden for bymuren af dette lille og nydelige bycentrum.

Terrasse og havudsigt

Huset er bygget i sten og er blevet indrettet som ferielejlighed. Det råder over aircondition, selvstændigt varmeanlæg, fjernsyn og wi-fi internetforbindelse. På toppen af bygning findes der desuden en flot terrasse med liggestole og havudsigt. Huset er fordelt på tre etager og vi kan derfor ikke anbefale det til gangsbesværede eller familier med små børn, da der ikke er elevator i bygning.

Hus med 2+1 sovepladser:
- Man har indgang til huset via en udendørs trappe der ender i en repos, hvor man kan sidde og nyde udsigten over byen og havet. På denne etage er der opholdsrum med køkkenhjørne (fire elplader samt lille ovn) og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til etagen ovenover, hvor man finder en alkove med sovesofa (fransk seng, halvanden plads) og et soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon med havudsigt. Der er en dør der adskiller soveværelset fra trappen. Trappen fortsætter til tagterrassen - delvist overdækket - hvor der er grill, havebord og -stole, håndvask, vaskemaskine samt to liggestole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Torre Paradiso

Minori, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Populært i Apulien

search map