Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Dottori

 
Terrazza Dottori er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Dottori er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lige ud til skranten ned til havet ligger Terrazza Dottori, en dejlig lejlighed med egen stor terrasse og flot havudsigt. Her kan du slappe af og solbade, og du kommer hurtigt ned i byens hyggelige gader, hvor du oplever den livlige stemning på caféer og spisesteder. Der er kun 150 meter til havet fra husets dør.

Bekvem og stemningsfyldt lejlighed

Lejligheden har al den komfort, som man kan forvente sig af en bolig bygget i dette årtusind, men stadig charmen som er typisk for bygninger fra dengang, man byggede alt med sten og langt mere tid og tålmodighed. Udover gode isolerende vinduer er den udstyret med aircondition, vaskemaskine, hi-fi og køkken med komfur, ovn og køleskab med fryseboks (dog ingen opvaskemaskine), hårtørrer på badeværelset samt varmeanlæg til de koldere årstider. Du har desuden alt udstyr til rådighed til at selv kunne klare sig under længere ophold, da der også findes støvsuger, strygebræt og -jern.

Læs mere om Terrazza Dottori

Sikke en terrasse, sikke en udsigt

Lejlighedens største force er absolut dens terrasse på ca. 90 m², der ligger 25 meter over havet og har fabelagtig udsigt. Til venstre, ca. 50 meter fra huset, ligger broen Lama Monachile, over for ser man statuen af Domenico Modugno, kendt som Mr. Volare (sangen der på dansk er bedre kendt som "Vi har det, åh åh!"), den mest innovative italienske sanger fra 1900-tallet blev nemlig født i byen) og neden for enden ligger klostret San Vito og det fantastiske hav, hvis vand går fra det dybe azurblå til smaragdgrøn alt efter reflekserne fra havbunden og himlen. Terrassen er møbleret med liggestole og parasol, og den ligger få trappetrin fra køkkener, så du nemt kan sætte sig ude og spise eller drikke et glas vin.

Treværelseshus med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
- Lejligheden har indgang fra gaden, hvor trappen fører op til 1. sal. Her er der indrettet et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Etagen ovenover finder du opholdsstuen med køkken og balkon mod gaden samt udgang til terrassen, der ligger få trappetrin over dette niveau. Huset råder endvidere over to badeværelser / toilet.

Skjul teksten
 
 
search map