Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Dolce Vita

 
Terrazza Dolce Vita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Dolce Vita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Dolce Vita er beliggende i en ældre ejendom midt i det historiske centrum i kystbyen Polignano a Mare blot 50 m fra havet og ca. 200 m fra stranden Lama Monachile.

Lejligheden er blevet grundigt og nænsomt restaureret, og er således blevet en både smuk og behagelig ferielejlighed, indrettet med moderne møbler bag de varme tufstensvægge. Her bor man i et indbydende miljø tæt på de magiske seværdigheder i Itriadalen. Men også tæt på havet og alle de muligheder, det giver af aktiviter.

Læs mere om Terrazza Dolce Vita

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er beliggende i fire plan. I stueetagen er der opholdsrum med sovesofa og lcd-tv og cd-afspiller. På 1. sal (ca. 20 trin) er der spisekøkken med komfor, ovn, mikrobølgeovn, elkedel og opvaskemaskine og udgang til lille balkon. På denne etage er der ligeledes badeværelse med bruser og hårtørrer. På anden sal er der indrettet to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge (der kan samles til en dobbeltseng). Også på denne etage findes et badeværelse med bruser. På tredje sal ligger terrassen (ca. 50 m²), hvor en del er overdækket. Terrassen er indrettet med vask, udekøkken og grill, bord og stole samt solstol og parasol. Udsigten er primært præget af byens historiske tage og en smule hav.

Skjul teksten
 
 
search map