Anmeldelser af Terrazza Casa sul Mare

 
Terrazza Casa sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Casa sul Mare

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Casa sul Mare som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Casa sul Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Benny og hans kone fra Sorø boede på Terrazza Casa sul Mare i Polignano a Mare fra d. 20. til d. 27. september 2008.

Vores tur til Polignano a Mare var en rigtig god oplevelse. Vi har efterhånden på forskellig vis været rundt i mange kroge af Italien og turen til Polignano a Mare var vores første tur til "hælen" af Italien og en stor oplevelse.

På dette tidspunkt af sæsonen er byen befolket med et behageligt lille antal turister således, at de ikke dominerer bybilledet.. Selve byen er meget charmerende og hyggelig med masser af muligheder for at få lokal-oplevelser. Rigtig flinke og imødekommende mennesker og stadig et utrolig fornuftigt prisniveau.

Selve lejligheden Casa Sul Mare er et kapitel for sig selv. Billederne og beskrivelsen derfra er korrekte og stemmer flot med virkeligheden. Lejligheden giver en rigtig god mulighed for at være en del af by-livet, men samtidig en mulighed for at være "afsondret" og fokuseret på havet - fantastisk kontrast.
En lejlighed man absolut gerne vil besøge igen !

Angelo og hans søster fra Sweet Homes var ligeledes meget venlige og hjælpsomme - en stor tak til dem for den gode service.

Vi kan klart anbefale ture langs kysten (især sydpå), hvor vi fandt mange små hyggelige byer med små gode spise-steder. Lecce er også en meget smuk og historisk by. Afstikkere ind i landet giver også meget anderledes oplevelser i mere bakkede områder, hvilket er en god variation i forhold til oplevelser langs vandet.

Som de tidligere gange vi har benyttet In-Italia har vi også denne gang fået et professionelt og engageret indtryk af jeres virksomhed. Selv når der opstår fejl er I meget fokuseret på, at disse rettes til alles tilfredshed.

Sidst vil jeg gerne understrege, at jeg sjældent har set en så brugervenlig og godt opbygget hjemmeside som jeres, hvilket jeg efterhånden har hørt fra mange andre.

Tak for turen og på gensyn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map