Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Casa sul Mare

 
Terrazza Casa sul Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa sul Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin fantastiske placering i Polignano a Mares gamle bydel står denne herskabelige lejlighed som et paradis og venter på gæster, som blot ønsker at nyde livet i fulde drag.

Masser af antikke finesser

Indretningen er antik, da man har bevaret mange finesser fra lejlighedens oprindelige udseende og siden hen tilført klassiske træmøbler både indendørs og på terrassen: blandt andet er døren til opholdsrummet fra 1500-tallet. Atmosfæren er skøn og behagelig - og udsigten fra terrassen kan ikke gengives på billeder - den må opleves på stedet.

Læs mere om Terrazza Casa sul Mare

Midt i by og nabo til hav

Trods sin centrale placering i Polignanos gamle bydel ligger lejligheden i rolige og fredelige omgivelser - til tider er bølgeskvulp mod klipperne den eneste lyd, som trænger ind i lejligheden. I gåafstand fra lejligheden finder man både restauranter, caféer og indkøbsmuligheder og der er ca. 300 m til den nærmeste strand, som nås via trapper ved broen. OBS: børn under 12 år ikke tilladt.

Treværelseslejlighed (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er på 100 m² og er fordelt på 1. og 2. etage. På 1. sal finder man et stort opholdsrum open space, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. I opholdsrummet er der en afdeling med sovesofa til en person (max 180 cm). På lejlighedens øverste etage finder man endnu en opholdsstue med tv og et lille men veludstyret køkken. Fra stuen er der udgang til den fine terrasse på 40 m² med en fortræffelig udsigt. Terrassen er møbleret med en hængekøje og solvogne.

Skjul teksten
 
 
search map