Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Carla

 
Terrazza Carla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Carla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det historiske centrum blandt hyggelige restauranter og glade italienere kan vi tilbyde denne lejlighed af høj standard.

Etværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (med tagterrasse med havudsigt):
- Lejligheden ligger på anden sal ved hyggelige gårdmiljøer og er restaureret med nænsom hånd. Flotte stenmure præger denne rummelige lejlighed til tre personer. Der er adgang til en flot tagterrasse, hvorfra der er udsigt over Adriaterhavet. Den er udstyret med badeværelse med føntørrer og brusekabine med vandmassage, tv, klimaanlæg, køkkenhjørne med køleskab og værdiboks.

Læs mere om Terrazza Carla

Morgenmad og parkering
Bemærk at der er morgenmad inkluderet prisen. Den indtages på Caffè del Mare Dei Serafini på en af de centrale pladser i Polignanos gamle bydel (Piazza San Benedetto 49). Kaffebaren er åben fra ca. 7:00 om morgenen og det meste af dagen. Morgenmaden kan indtages indtil kl. 11:00. Man vil eksempelvis finde kaffe/the, tærte, croissant, brød, salami, frugt og yoghurt. P-plads kan benyttes mod bestilling i en garage, som ligger 300 meter væk. Desuden finder I en mappe med oplysninger om Polignano og turforslag i nærområdet. Cykler kan lejes mod betaling.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Carla

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Carla som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Carla. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Carla

Læs mere

Birgitte og hendes rejsefælle fra Kolding boede på Terrazza Carla i Polignano a Mare fra d. 21. til d. 27. juli 2007.

Vi havde en dejlig uge i Polignano a Mare. Byen er fantastisk, man bliver med det samme grebet af den sydlandske stemning som præger byen. Der er meget lidt aktivitet om dagen, de ældre mænd samles på torvet og taler og sludrer, og om aftenen er det forandret til en summen af liv og musik. Den første aften var der levende musik og tango på torvet - alle som kunne danse deltog, det var en oplevelse som man blev helt grebet af, men for italienerne virkede det som en helt naturlig aften med lidt dans. Lejligheden Terrazza Carla var fin, den ligger i den gamle by dør om dør med den lokale befolkning. Der er desuden en stor tagterrasse, som vi brugte flittigt.

Læs mere
 
search map