Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Acqua

 
Terrazza Acqua er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Acqua er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Acqua er en hyggelig lejlighed med udsigt over vandet fra alle vinduerne og en tilhørende tagterrasse også med havudsigt.

Morgenmad på nærliggende B&B

Den ligger ved siden af Casa Dorsi B&B, hvor morgenmaden bliver serveret. I kort afstand herfra er der flere spisesteder og caféer man kan vælge imellem samt gode indkøbsmuligheder, hvis man selv vil tilberede sine måltider. Husets tykke vægge i tufo-sten gør det helt unødvendigt at have aircondition.

Læs mere om Terrazza Acqua

Toværelseshus med 2 + 1 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Indgangen er på første sal ad en udendørs trappe. Her findes opholdsstue med enkeltsovesofa, og pejs samt havudsigt en-suite med spisekøkken med ovn. En trappe fører til etagen ovenover, hvor der er soveværelse med dobbeltseng og vindue med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. På toppen af huset er der en flot og stor terrasse delvist overdækket med havudsigt. På terrassen er der både liggestole samt bord og stole til at nyde måltiderne udendørs.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Acqua

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Acqua som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Acqua. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

At vågne til havudsigt!

Hvis bentøjet er i orden (3 etagers lejlighed!) er det et perfekt sted for en uges ophold i den charmerende lille, gamle kystby. Italiensk byliv med passegiata på gaderne og torvet. Godt udgangspunkt for ture til Alberobello med trullier, drypstenshuler og middelaldersarkitektur i Lecce. Efterfulgt af kaffen på tagterrassen.
Gode restauranter, hvis man ikke vil udnytte mulighederne for indkøb og tilberedning af et enormt udvalg af friske fisk og skaldyr.
Og Carlo, som styrer Casa Dorsi og leverer morgenmad på torvet nedenfor lejlighederne, er meget sympatisk og hjælpsom.
Kan varmt anbefales

Læs mere
 
search map