Feriebolig i Polignano a Mare i Apulien

Terrazza Acqua

 
Terrazza Acqua er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Acqua er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Polignano a Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Acqua er en hyggelig lejlighed med udsigt over vandet fra alle vinduerne og en tilhørende tagterrasse også med havudsigt.

Morgenmad på nærliggende B&B

Den ligger ved siden af Casa Dorsi B&B, hvor morgenmaden bliver serveret. I kort afstand herfra er der flere spisesteder og caféer man kan vælge imellem samt gode indkøbsmuligheder, hvis man selv vil tilberede sine måltider. Husets tykke vægge i tufo-sten gør det helt unødvendigt at have aircondition.

Læs mere om Terrazza Acqua

Toværelseshus med 2 + 1 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Indgangen er på første sal ad en udendørs trappe. Her findes opholdsstue med enkeltsovesofa, og pejs samt havudsigt en-suite med spisekøkken med ovn. En trappe fører til etagen ovenover, hvor der er soveværelse med dobbeltseng og vindue med havudsigt samt badeværelse med toilet og bruser. På toppen af huset er der en flot og stor terrasse delvist overdækket med havudsigt. På terrassen er der både liggestole samt bord og stole til at nyde måltiderne udendørs.

Skjul teksten
 
 
search map